Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megujjazott a barátom és gennyes folyadék folyik ki belőlem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A helyzet az hogy barátom már többször megujjazott de legutóbb kicsit "jobban" mint eddig.Élveztem is, és eléggé felvoltam izgulva.Miután végzett kisebb idő elteltével észrevettük hogy enyhén véres a bugyim,miután hazajöttem láttam hogy sárgás, mintha gennyes folyadék folyna ki belőlem.Várjak még 1-2 napot és ha nem múlik akkor menjek orvoshoz vagy minnél hamarabb?2011. aug. 6. 23:02
1/14 anonim 

válasza:

Szerintem egy alien fejlődik benned.
4/14 anonim válasza:
ha nem múlik el akkor mindenképpen menny orvoshoz!!!
6/14 anonim 

válasza:

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:03
Miért Alien az Alien??? - Mert a földön nem "él ien"!
7/14 anonim 

válasza:

ha nem mosott kezet a barátnőd előtte és felsértett belülről, akkor elég szörnyű baktériumos fertőzés léphet fel, főleg, hogy amúgy is elég "pisis" területről van szó. Menj orvoshoz.
8/14 anonim 

válasza:

előző vagyok!
BARÁTOT AKARTAM ÍRNI!!! :D
9/14 anonim 

válasza:

Remélhetőleg a barátodnak nincs hosszú körme, hogy esetleg megsérthetett odabenn...
Ha nem múlik el egy-két napon belül illetve rosszabbodik, feltétlenül menj orvoshoz.
10/14 anonim 

válasza:

ha nem javul 1-2 napon belül akk orvos.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!