Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap lenyalt a barátnőm és annyira élveztem, hogy belepisiltem a szájába. :/ nagyon gáz? (többet lent. )
Figyelt kérdés
Most halálra meg van sértődve rám, persze értem. Hogy tudnám megpuhítani, hogy véletlen volt és hogy felejtsük el?://2011. aug. 6. 22:01
1/21 anonim válasza:
Lenyalt? Te melyik bolygóról jössz?
3/21 anonim válasza:
xDDDDDDDDD az elég gáz barátom :D:D:D
4/21 anonim válasza:
fake vagy ember.
élvezés közben nem tudsz hugyozni...
5/21 A kérdező kommentje:
Kérdeztem te farokúszó. normális választ nem lehet írni? a marsról értelmesek ..
2011. aug. 6. 22:05
6/21 anonim válasza:
vagycsak buta és nemtudja mi az élvezés és a pisálás között a külömbség xDDD
7/21 anonim válasza:
kérdezd meg tőle hogy ízlett-e neki xD
8/21 anonim válasza:
Nem gáz! Nyugi ;)
Legközelebb majd ő fogja kérni.. (csak rá kell szoktattni)
9/21 anonim válasza:
először figyelj oda bioszórán és utána találj ki hülyeségeket
10/21 anonim válasza:
hagyjuk már... unalmasak már ezek az idióta kamu kérdések.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!