Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Popsi vagy puncinyalás közben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Popsi vagy puncinyalás közben szoktatok érezni popsiszagot?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy meg van mosva persze, de azért van valami illata...
2011. aug. 6. 21:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

utolsó: legalább úgy papolj a helyesírásról, hogy te is az elejétől végéig helyesen írsz.... úr isten?? kifelyezés?? gratulálok....

kérdésre válaszolván: lány vagyok, nem nyaltam még se "puncit", se "popsit"

2011. szept. 4. 15:25
 12/18 anonim ***** válasza:

14:22 gyorsan gépeltem, mivel nincs temérdek időm itt lógni mint egyeseknek.

utolsó: te meg 4-5 évig foglalkozz szövegértéssel, én nem a helyesírása miatt szóltam be, hanem teljesen jogos dolgok miatt.

2011. szept. 6. 20:16
 13/18 anonim ***** válasza:
na te aztán valami ku.rva okos szakmunkás lehetsz :D
2011. szept. 21. 22:52
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

22:52

te meg valami qrva okos 12 éves...

2011. szept. 23. 23:42
 15/18 anonim ***** válasza:
#1 #13 🤣🤣🤣🤣
2022. márc. 20. 23:38
 16/18 anonim ***** válasza:
Én ilyennel nem foglalkozok meg van mosva vagy sem, csak elképzelem van egy csaj akinek érzem a segglyukát is, és nem kimondottan zavaró a szag ☺️😀 persze az is fontos, ne legyenek túlzottan ápolatlanok az intim részek
2022. márc. 20. 23:40
 17/18 anonim ***** válasza:
#9 gondolom neked a popó popsi kifejezések is elég undorítóak, nekem érdekes érzések kötnek ezekhez, és a mai napig hangulatosnak találom. Sajnálom ha sok nőt kellemetlenül érintenek ezen szavak 😀😀
2022. márc. 20. 23:44
 18/18 anonim ***** válasza:
Az sztem még normális ha egy nő kicsit mászik falra az ilyen kifejezésektől a szerelem témában, + az ezekhez kapcsolódó szagos kifejezéseknél, például popsiszag popószag segglyukszag fenékszag 🥰😀 az biztos ha belevaló nő lennék akkor kicsit irritálnának ezek max, de nem találnám ezeket valahogy gyomorforgatónak korántsem 🥰
2022. márc. 20. 23:50
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!