Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meleg srácok! Hány éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok! Hány éves korotokban jöttetek rá, hogy "mások" vagytok, illetve mik voltak ennek az első jelei? Hány évesen fogadtátok el önmagatokat?

Figyelt kérdés
2011. aug. 6. 20:34
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
91%

~12

Barátságon túli vonzalmat éreztem egy ismerős srác iránt.

~15

2011. aug. 6. 20:47
 2/20 anonim ***** válasza:
94%

14 évesen, azt nem tudom mik voltak az "első jelei",az elfogadás részével még vannak gondok de igyekszem, mindenesetre már nem látom olyan borúsan a dolgot mint pár évvel ezelőtt

19f

2011. aug. 6. 20:49
 3/20 anonim ***** válasza:
94%
első vok kihagytam 17/F
2011. aug. 6. 20:50
 4/20 anonim ***** válasza:
94%
Én bi vok, de már rég bennem van.
2011. aug. 6. 21:06
 5/20 anonim ***** válasza:
91%

Én is kb 14 évesen jöttem rá, 7-8. osztályban hogy az egyik legsportosabb srácot szoktam stírölni, mint a bomba csajokat.

Amúgy sosem volt gondom az elfogadással, én így nőttem fel hogy csaj iránt alig vagy nem éreztem vonzódást fiúk iránt meg annál többet. Ahogy nőttem úgy egyre jobban megértettem és elfogadtam.

19/F lassan 20

2011. aug. 6. 21:09
 6/20 anonim ***** válasza:
4%

Nem jöttem rá. MERT NEM VAGYOK MELEG. *Dupla-aláhúzás*

Köszöntem

2011. aug. 6. 21:14
 7/20 anonim ***** válasza:
56%
ma 21:14 kérdezte valaki ?
2011. aug. 6. 21:22
 8/20 A kérdező kommentje:

Én is kb. 7-8. osztályos lehettem, amikor testileg a fiúk kezdtek érdekelni. Előtte el nem tudtam volna ezt képzelni. Az elfogadás jóval később, kb. 18 éves koromban történt, addig ezt csak kíváncsiságnak tartottam és megpróbáltam elfojtani. Amúgy 24/F vagyok.

21:14!

A kérdés egyértelműen a meleg srácokhoz szólt, Te valamiért mégis idekattintottál! :)

2011. aug. 6. 21:24
 9/20 anonim ***** válasza:
94%

Én 6.-ban már tudtam hogy bi vagyok, akkor már chateltem is srácokkal, aztán kb 9.-ben jöttem rá hogy csak a srácok. Nekem sose volt ezzel gondom, mindig elfogadtam, csak eleinte nem hittem abban, hogy két fiú szeretheti egymást, meg először csajjal akartam lenni, mert ugye akkor vesztem el a szüzességet, csak alkalmit akartam, rosszul voltam még csak a gondolatától is hogy idősebb koromban egy férfival érjek, eleinte még 30 éves koromra ki akartam nőni, és házasságot kötni, gyerekeket akartam. Aztán szép lassan rájöttem a valóságra, hogy ez nem így lesz. De mostmár ez se izgat, próbálok boldog lenni, aztán hogy mi lesz ha 30 leszek, majd kiderül.

19/f

2011. aug. 6. 21:45
 10/20 anonim ***** válasza:
93%

9.-ben, mikor beleszerettem egy barátomban, elfogadni, meg rögtön kb. szóval nekem nem kellett magamban harcot vívni, hogy..

jelei meg mindig voltak ált. suliban, ilyen kis apróságok, meg egyszer óviban.. :D

17/F

2011. aug. 6. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!