Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor pedofil vagyok?
A pokolba fogsz kerülni. Sok sok pedomaci ott van és minden nap orgiát tartanak. Minden úszik a spermában és a hőrrgéstől, bűztöl nem lehet aludni...ahhh
Nem vagy pedofil, minden normális férfi látja, hogy ezek a csajok sexyk. Gondolni semmit sem bűn, ezt jegyezd meg.
Akor vagy az, hogy túl nagy a korkülönbség és sexre kényszertíessz mondjuk egy 16 éven aluli lányt.
23
de akkor jól látom, hogy nem csak nekem jönnek be a 18 alatti lányok?
Nem vagy az.
Ha meg a csaj elmúlt 14 és ő is benne van,akkor lehetsz akár 60 éves is,felcsípheted és megdughatod.
Már hogy lennél pedofil?! Én ismerek olyan leányzót aki 13 éves és 27 éves pasival van együtt. Mind testileg, mind lelkileg. Te benne vagy a normába. Engem nem egy 25 éves akart felcsípni. Sőt a volt hogy 31 évest kellett leállítanom. Te tökéletesen normális vagy. Gondolj csak bele, azok házasságok ahol a férj 60 és a felesége 41 éves ott is van korkülönbség (ilyet is ismerek). Nehogy már ezen törd magad!
16/L voltam.
Nem vagy az, 14 éves kortól törvényesen lehet szexelni, máshol a világban meg gyerekkortól, az USA egyes államaiban 13 éves kortól házasodhatnak az emberek.
A te vonzalmad teljesen normális, egy 15 éves simán tud úgy kinézni, hogy 22-nek hiszem.
Nagy Feró, a híres rockker, a Beatrice együttes frontembere, feleségét tizennégy év alatti korban szerette meg. Akkor ő már elmúlt 35 éves, és mégis, példás házasságban élnek, boldogan együtt.
Sok ilyen sikeres történet van.
Kár, hogy mindig a rossz példák terjednek el a köztudatban.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!