Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most akkor pedofil vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor pedofil vagyok?

Figyelt kérdés
Ha egyes 15-16 éves csajokat (is) vonzónak találok, akkor már pedónak számítok?
2011. aug. 6. 20:23
 1/10 anonim válasza:
Hát hány éves vagy? :D
2011. aug. 6. 20:25
 2/10 anonim ***** válasza:

A pokolba fogsz kerülni. Sok sok pedomaci ott van és minden nap orgiát tartanak. Minden úszik a spermában és a hőrrgéstől, bűztöl nem lehet aludni...ahhh

Nem vagy pedofil, minden normális férfi látja, hogy ezek a csajok sexyk. Gondolni semmit sem bűn, ezt jegyezd meg.

Akor vagy az, hogy túl nagy a korkülönbség és sexre kényszertíessz mondjuk egy 16 éven aluli lányt.

2011. aug. 6. 20:28
 3/10 A kérdező kommentje:

23

de akkor jól látom, hogy nem csak nekem jönnek be a 18 alatti lányok?

2011. aug. 6. 20:29
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem vagy az.

Ha meg a csaj elmúlt 14 és ő is benne van,akkor lehetsz akár 60 éves is,felcsípheted és megdughatod.

2011. aug. 6. 20:31
 5/10 xdj ***** válasza:
hat meg szep h tecenek mer jol neznek ki
2011. aug. 6. 20:39
 6/10 anonim ***** válasza:
szúrnálak
2011. aug. 6. 20:40
 7/10 anonim válasza:

Már hogy lennél pedofil?! Én ismerek olyan leányzót aki 13 éves és 27 éves pasival van együtt. Mind testileg, mind lelkileg. Te benne vagy a normába. Engem nem egy 25 éves akart felcsípni. Sőt a volt hogy 31 évest kellett leállítanom. Te tökéletesen normális vagy. Gondolj csak bele, azok házasságok ahol a férj 60 és a felesége 41 éves ott is van korkülönbség (ilyet is ismerek). Nehogy már ezen törd magad!

16/L voltam.

2011. aug. 6. 20:43
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem.

-Pedomaci

2011. aug. 6. 21:26
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem vagy az, 14 éves kortól törvényesen lehet szexelni, máshol a világban meg gyerekkortól, az USA egyes államaiban 13 éves kortól házasodhatnak az emberek.

A te vonzalmad teljesen normális, egy 15 éves simán tud úgy kinézni, hogy 22-nek hiszem.

2011. aug. 6. 21:31
 10/10 anonim ***** válasza:

Nagy Feró, a híres rockker, a Beatrice együttes frontembere, feleségét tizennégy év alatti korban szerette meg. Akkor ő már elmúlt 35 éves, és mégis, példás házasságban élnek, boldogan együtt.

Sok ilyen sikeres történet van.

Kár, hogy mindig a rossz példák terjednek el a köztudatban.

2011. aug. 6. 22:10

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!