Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi bajom lehet? Így kezdődik a szadista emberekkel? Hogyan tudnám elfojtani ezt a hajlamot?
A barátnőm mostanában elég sokat sír, de nem akarja megmondani ,hogy miért.
Miközben sír azt veszem észre magamon ,hogy merevedésem van, és legszivesebben leteperném, de ehelyett inkább gyorsan a wc maszturbálok egyet.
Sokszor arról fantáziálgatok, hogy a barátnőm ül a padlón zokogva, arcát a kezével eltakarva, miközben én felette állok és maszturbálok, az ondót ráeresztve a barátnőmre.

Ha valóban szereted akkor tudnál erről vele is beszélni, bár ha prűdebb fajta akkor lehet nagyon megharagudna, de ha ő is szeret akkor meg kellene h értse h ezen te változtatni akarsz és nem akarsz neki ártani.
Azért remélem javul a helyzet.. érdekes h alakulhatnak ilyen fetisizmusok -.- amúgy a normál dolgok is úgyanúgy izgatnak?
Igen a normál dolgok is izgatnak, de mostanában csak ez jár a fejemben.
Holnap megyek a szakemberhez.

szerintem nem vagy beteg, szadista sem. Olvastam erről egy cikket egyszer, nagyon érdekes volt. nem tudom már a címét. Arról szólt, hogy az emberekben néha előjön a gondolataikban valami tiltott dolog, amit szexuális fantáziaként élnek meg. Ez a tiltott dolog erkölcstelen, olyan, amivel az adott személy nem azonosul valójában, sőt, undorodik tőle: pl. az anyósoddal szexelsz(gusztustalan nőszemély, akit egyáltalán nem kívánnál, épp ezért jön elő a fantázia), vagy a gyereked előtt maszturbálsz... Van olyan, hogy az illető ezeket nem tudja kontrollálni, ilyeneket álmodik, rátör mindig.
Valami olyat tesz, amit egyáltalán nem szeretne valójában...
ez valami freudi elfojtás miatt lehet...
Szerintem elég ha pszichológushoz fordulsz!

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!