Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő ilyenkor?
Két hete elmentem a legjobb barátnőmmel moziba majd felmentünk hozzá beszélgetni. Valahogy a szexre terelődött téma. és a barátnőm egyszer csak benyúlt a gatyájába és elkezdett maszturbálni.. de csak így minden szó nélkül.. meg is lepődtem rajta erre ő megcsókolt.. aztán a dolgok már csak úgy jöttek maguktól.. ő kinyalt engem és annyira jó volt hogy nem volt erőm ellenkezni.. én is kinyaltam őt.. ez volt két hete.. azóta nem is beszéltünk. nem vagyok leszbikus és ő sem az. nem szeretném ha ez miatt megromolna a barátságunk mert tényleg a legjobb barátnők vagyunk és hiányzik a társasága meg minden, de ezek után hogy fogunk egymás szemébe nézni? mert ugye nem tehetünk úgy mintha mi sem történt volna..
Most mit tegyek? :// Tanácsok, vélemények? ( de csak értelmeset lécci. )
19/L

de mit lehet erre mondani annyira jó hallani.
bocsánat de tényleg.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!