Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a teendő ilyenkor?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő ilyenkor?

Figyelt kérdés

Két hete elmentem a legjobb barátnőmmel moziba majd felmentünk hozzá beszélgetni. Valahogy a szexre terelődött téma. és a barátnőm egyszer csak benyúlt a gatyájába és elkezdett maszturbálni.. de csak így minden szó nélkül.. meg is lepődtem rajta erre ő megcsókolt.. aztán a dolgok már csak úgy jöttek maguktól.. ő kinyalt engem és annyira jó volt hogy nem volt erőm ellenkezni.. én is kinyaltam őt.. ez volt két hete.. azóta nem is beszéltünk. nem vagyok leszbikus és ő sem az. nem szeretném ha ez miatt megromolna a barátságunk mert tényleg a legjobb barátnők vagyunk és hiányzik a társasága meg minden, de ezek után hogy fogunk egymás szemébe nézni? mert ugye nem tehetünk úgy mintha mi sem történt volna..

Most mit tegyek? :// Tanácsok, vélemények? ( de csak értelmeset lécci. )

19/L

2011. aug. 6. 18:46
 1/7 anonim ***** válasza:
te kis huncut:):D
2011. aug. 6. 18:48
 2/7 anonim ***** válasza:

de mit lehet erre mondani annyira jó hallani.

bocsánat de tényleg.

2011. aug. 6. 18:49
 3/7 anonim ***** válasza:
ezt bár elszúrtátok :S
2011. aug. 6. 18:52
 4/7 anonim ***** válasza:
sztem csak kiváncsiság.
2011. aug. 6. 19:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Semmi extra.. hidd el a nők legalább 80%-a legalább csókolózott egy másik nővel. Ti meg hirtelen beindultatok és tovább eljutottatok nem kell megilyedni ettől nem vagy leszbi vagy nem vagy hazaáruló...
2011. aug. 6. 20:18
 6/7 anonim ***** válasza:
A legtöbb lányba van egy kis biszexualitás és nem ritkaság az se hogy a legfobb barátnők elöször egymáson/egymással fedezik fel a szexuális élet csodáit. Szerintem ha mind2en úgy fogjátok fel ezt az egészet mint vmi pozitív kisérletezés akkor semmi rosz nincs ebben ... Hívd fel magadhoz és ebszéljétek meg huncutkodás nélkül :))
2011. aug. 6. 20:20
 7/7 Rabanne válasza:
Szerintem ezzel csak szorosabb lehet a kapcsolatotok... semmi rossz nincs benne, élvezted élvezte barátnők vagytok. Még jobb lesz így beszélgetni. (tapasztalat) nem kell visszahúzódni.
2011. aug. 9. 13:23

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!