Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Voltatok már lánnyal?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Voltatok már lánnyal? Ha igen, hány évesen? Milyen volt?

Figyelt kérdés
2011. aug. 6. 18:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
22%
Isten őrizzen !!! Soha nem voltam de nem is leszek !!! Fúúúj !!! Még a kérdést is gusztustalannak tartom "bocs" !!
2011. aug. 6. 18:44
 2/12 anonim ***** válasza:
45%

igen és nagyon kitudott elégíteni nagyon jó volt :P 17 éves voltam akkor :)

most 23 , van barátom, de néha összebújok 1-1 lánnyal :P :$

2011. aug. 6. 18:44
 3/12 A kérdező kommentje:
Sztem a pasik nem valami jól nyalnak, de azt mondják, h a nők igen, mert tudják, hogy mi a jó. Eddig a pasiknak mondani kellett, hogy mit hogyan, de nem ismerhetik úgy a női testet, mint a nők.
2011. aug. 6. 18:48
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
A leszbiség tök jó ne finnyáskodjon már egy csaj első hsz írója!
2011. aug. 6. 18:49
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem leszbiséről van szó, van is barátom, szeretem is, csak izgató a gondolat. Testi vágy.
2011. aug. 6. 18:51
 6/12 anonim ***** válasza:
54%

Egyszer lesmárolt egy lány egy buliba. Túl naiv voltam és azt hittem barátkozni akar csak.

Megrázó volt. De rájöttem, hogy holt biztosan a fiúk érdekelnek.

2011. aug. 6. 19:07
 7/12 anonim ***** válasza:

A pasik a szopáshoz, a lányok pedig a nyaláshoz értenek jobban, tudják, hogyan kell csinálni, hogy az jó legyen.

Nincs ezzel semmi baj :D

2011. aug. 6. 19:17
 8/12 anonim válasza:
0%

Nekem a nyalással sosincs gondom.

15 perc alatt 2 orgazmus az asszonynak.

20/f

2011. aug. 6. 19:43
 9/12 anonim ***** válasza:
31%

Mennyi tetves buzeráns van ezen az oldalon. De szerencsére vannak még normális emberek.

"A pasik a szopáshoz, a lányok pedig a nyaláshoz értenek jobban, tudják, hogyan kell csinálni, hogy az jó legyen."

Ezt csak a tetves aberált köcsögök állítják, hogy ezzel igazolják a saját beteges vágyaikat. Életemben nem szoptam még le egy másik faszit, minthogy engem sem szopott még le egy másik srác és egyiket sem tervezem a jövőben.

2011. aug. 6. 20:07
 10/12 anonim ***** válasza:
nyenyenye....
2011. aug. 6. 20:41
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!