Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Bi és meleg srácok! Hány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi és meleg srácok! Hány évesen volt az első srác nektek?

Figyelt kérdés
Van egy fiú az utcában aki szerintem meleg, de hihetetlen számomra, hisz csak 15 éves. Sokszor viselkedik furán, meg sokszor hozza fel a meleg témát. Szerintem bejövök neki. De ledöbbenek a dolgon, mert annyira fiatal. De már vagy 12 éves kora óta rámondaná az ember. Ezért is kérdezem, hogy srácok hány évesen volt első srácos dolog?
2011. aug. 6. 18:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
89%
chhh.....26/L :)
2011. aug. 29. 11:51
 12/17 anonim ***** válasza:
89%
Nekem volt egy osztálytársam, már általános elsőben is nagyon kislányként viselkedett fiú létére, de végül is elnéztük neki, aztán mikor általános negyedikben még mindig, a nyávogós hangja, lányos mozdulatai és beszéde, viselkedése még mindig jelen volt, ráadásul semmi sport és mindig a lányokkal lógott, és beszélte ki a fiúkat, azaz minket, akkor már gyanús volt... Pár évre rá látták női ruhában az udvaros stb. elméletileg már egy fiúval él együtt, mai napig nem tudom, meleg vagy transzvesztita... de 8 évig volt osztálytársam, láttam hogy mi volt és mi lett...
2011. aug. 29. 12:06
 13/17 anonim válasza:
64%
15 éves vagyok, és 14 éves koromban jöttem össze először egy sráccal (azóta is együtt vagyunk).akkor döbbentem rá, hogy meleg vagyok, amikor már ott voltam ,hogy "vele" smároltam.de egyébként fiús vagyok.ki nem nézi belőlem senki hogy meleg vagyok, akkor döbbennek rá az emberek, amikor szóba kerül hogy van barátom.:)
2011. aug. 29. 12:19
 14/17 anonim ***** válasza:
93%
Hát igen a meleg srácok többsége inkább erősebben fiús mint sem hogy lányos lenne. Csak a sok heteronak és letensnek a lányosok tűnnek csak fel.
2011. aug. 29. 14:01
 15/17 anonim ***** válasza:
73%

11 évesen közös hoki a többi sráccal

12 évesen szoptuk le egymást az unokatesómmal, aztán kúrtunk is.

2011. aug. 29. 14:31
 16/17 A kérdező kommentje:
Írhatnátok egy privit, mert én is kipróbálnám h milyen ha leszop egy srác. Őt mégse merem....
2011. aug. 29. 18:55
 17/17 kovpet ***** válasza:
89%

Te kis huncut :)

Nem neked kellene privit írnod inkább? :)

2011. aug. 29. 21:02
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!