Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Je t'aime kérdése:

Mit tegyek, ha a barátom szeretné, de én nem akarom, hogy a számba menjen?

Figyelt kérdés
A barátom nagyon szeretné, ha az orális szexet végigcsinálnám, de egyszer került egy kicsi a számba, és nagyon kellemetlennek találtam az ízét, öklendezésközeli volt:S Nem igazán szeretném ha a száma csinálná és még aztán le is kellene nyelnem... Mit csináljak? Lányok, ti meg szoktátok engedni? És ha igen, milyen??
2011. aug. 6. 17:57
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Hát én megértem mert pasi vok. Én is szájba szeretem. Amit tehetsz az az, hogy nem csinálod. Ha szeret elfogadja. Amúgy mond azt neki, hogy ha egyszer beleveri a szájába előtted és lenyeli, akkor 1x te is megteszed:) Mondván, hogy tudja mit vár el tőled.:)
2011. aug. 6. 18:00
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Ha nem akarod, ne csináld.
2011. aug. 6. 18:03
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
helló. :) az én kedvesem is ezt szerette volna minden áron, de én nem akartam, és most sem akarom. örömmel kielégítem őt, de lenyelni soha nem fogom. ha igazán szeret, akkor megérti... hidd el nekem. ha kielégíted szájjal, az igazán jó dolog tőled, nem kell azt annyira továbbfűzni, ha te nem szeretnéd.:) ne hagyd, hogy olyasmibe "kényszerítsen" amit te nem szeretnél!
2011. aug. 6. 18:03
 4/10 napietus ***** válasza:
64%
ne csináld, ha nem akarod. illetvene végig, én is elhánynám magam az tuti, az pedig nem szexi, hanem kiábrándító.
2011. aug. 6. 18:05
 5/10 anonim ***** válasza:
17%
Én régebben kiköptem a végén, de mostmár észrevettem ha beveszem mélyebbre akkor úgy lecsúszik, hogy kimarad az a rész ahol az ízeket érzékelem. 17/L
2011. aug. 6. 18:14
 6/10 anonim ***** válasza:
köpd ki a végén
2011. aug. 6. 19:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod, akkor ne csináld, de akkor te se várj el tőle mindent.
2011. aug. 6. 20:22
 8/10 anonim ***** válasza:

És mit tegyen egy olyan srác, akivel megkóstoltatta a barátnője a sajátját és nem tartotta undorítónak? Szuóval ez az "előbb te kóstold meg" visszavágás nem egy aduász...

Különben, tényleg az a megoldás, hogy megbeszélitek, hogy ezt nem, de akkor neki se kelljen mindent megtennie neked, ami neki kellemetlen, kényelmetlen, de te szeretnéd. Nemcsak az ágyban, bármi lehet.

2011. aug. 6. 20:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor ne csináld. Ha ő is azt látja hogy undorodsz és öklendezel akkor neki sem hiszem hogy jó lenne.
2011. aug. 8. 13:49
 10/10 A kérdező kommentje:

18:14 - Kipróbáltam úgy, ahogy mondtad, most először engedtem meg neki, de így tényleg nem éreztem úgy az ízét. Meg vettünk cseresznyés síkosítót, és még az is elnyomta az ízét.. Így egész tűrhető volt:)

De köszönöm a többi kommentet is;) :)

2011. aug. 17. 02:01

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!