Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ti szoktatok menstruacio alatt masturbalni?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 9. 22:47
1/11 anonim válasza:
Én szoktam. Még a görcseim is enyhíti.
2/11 anonim válasza:
Én szeretkezni szoktam. És a fejfájásom ellen jó.
3/11 anonim válasza:
én nem szoktam odanyúlni olyankor, legalábbis ha betét van bent akkor nem.
4/11 anonim válasza:
Én igen, bugyin keresztül simogatom a csiklómat, így a vér sincs "útban", mert ugyanúgy ott a betét, de én is el tudok élvezni. Az első 1-2 napban nem szoktam, mert olyankor nagyon nem vagyok jól, de utána nem bírom ki :$
5/11 anonim válasza:
Én nem szoktam akkor. Nem is kívánom.
6/11 anonim válasza:
Most ezért le kellett pontozni?? Hogy nem szeretnék vérbe nyúlkálni? Nagyobb a fertőzésveszély is ilyenkor...csak elővigyázatos vagyok. Amúgy bugyin keresztül én is szoktam.
7/11 anonim válasza:
Én szoktam, rendszeresen!Szerintem nincs ebben semmi rossz!Tampon mellett, nem lehet semmi baj.
8/11 anonim válasza:
Szoktam.Tampont használok,de ilyenkor nem belülről izgatom magam,csak a csiklómat.Érdekes de ilyenkor intenzivebben élem meg az orgazmust és jobban is kívánom a maszturbálást.
9/11 anonim válasza:
Nem. akkor faj a hasam, meg minden csupa ver, szoval nem sok gusztusom van hozza.
10/11 anonim válasza:
Én is szoktam,bár nem jelent akkora élvezetet,mint normál,menzesz nélküli időszakban!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!