Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a barátom eddig mindig maximum 10 perc alatt elélvezett és tegnap este meg majdnem egy óra hosszáig csináltuk és semmi nem történt?

Figyelt kérdés
Előtte ivott egy kis alkoholt, de nem túl sok mennyiségben, nem volt holt részeg.
2011. aug. 6. 17:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nyilván gyakorolt valakivel... :P
2011. aug. 6. 19:09
 12/14 anonim ***** válasza:
egyébként én az előző barátnőimmel amikor csináltam 30 perc előtt sosem mentem el akár milyen jól szopott pl és volt mikor másfél óráig csináltuk
2011. aug. 6. 19:34
 13/14 A kérdező kommentje:
Na mostmár tök mindegy mert tegnap szakitottunk és többet ugy sem lesz vele semmi dolgom... :(
2011. aug. 7. 19:36
 14/14 anonim ***** válasza:
én szeretkezek veled egy óráig is ha gondolod csak írj levelet piasidnál biztos jobban nézek ki
2012. febr. 20. 16:12
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!