Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném a barátnőmet kielégíteni, de hogyan? :D

pedig hidd el hogy legegyszerűbb ha megkérdezed, mert ha már maszturbált, akkor tudja hogy mi jó neki, és meg tudja mutatni.
ha mi leírjuk a saját tapasztalatainkat az lehet hogy neki pont nem jó, nála nem működik:)
mi is sötétben tapogatóztunk először. aztán szép lassan kiismered a másikat, de csak úgy lehet ha megbeszélitek:) hidd el;)
16 l

"mi is sötétben tapogatóztunk először" "16l"
Imádom az ilyeneket hogy 16 éves csajok már rég túl vannak a "mi is sötétben tapogatóztunk először" fázison, azt már meg sem kérdem hogy mikor volt az? 12 éves korodban?
http://www.youtube.com/watch?v=HOtGdWdSghM
Ajánlom figyelmedre ezt a számot, tuti magadra ismersz! xD

ma 16:18!
Most miért írsz neki ilyeneket?:D Lehet, hogy 16éves korára már az egész város végig ment rajta...

A válasz megírásának időpontja: ma 17:42
szija, elárulom neked hogy fél éve vagyok együtt a barátommal és igen, már túl vagyunk a sötétben tapogatózáson, és elárulom hogy szűz vagyok még:)
ahelyett hogy mások életével foglalkozol, söprögess a saját házad táján:)
ja, és 2hét múlva töltöm a 17et, szerintem ez annyira nem korai:)
pl én sem vágom a fejedhez, hogy ha ilyen nézeteket vallasz akkor tuti szűz vagy még 25 évesen, mert nem látok az életedbe egy kommentártól:)
de ha te igen, akkor médium lehetsz:)
Ne másoktól érdeklődj hogy mit hogyan csinálj mert lehet hogy 100-an írunk és a barátnőd pont az lesz akinek a 101-ik módszer jön be... Ha tényleg örömet akarsz szerezni neki, akkor figyelj oda rá, a testére hogy hogy reagál arra amit csinálsz és jegyezd azt meg ami épp jó volt neki...ennyire egyszerű...
35/f

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!