Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretném a barátnőmet kielégí...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném a barátnőmet kielégíteni, de hogyan? :D

Figyelt kérdés
Különböző technikák érdekelnének, tudom ,hogy szokott masztizni, (ki nem tenné :) ) de mégsem akarom neki azt mondani, hogy mutassa meg hogy szokta , mivel szerintem elég gáz lenne ,ha nekiáll magyarázni :DD, weboldalak nem nagyon érdekelnek, saját tapasztalatokat, ha lehet inkább nők válaszoljanak , mivel ők csak jobban tudják nekik, mi a jó :), köszönöm előre is a válaszokat 17/F
2011. aug. 6. 16:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Elárulom, hogy ez is egy weboldal.
2011. aug. 6. 16:59
 2/12 A kérdező kommentje:
weboldal alatt arra céloztam ,hogy valaki csak belinkel 1 oldalt, és csevap :D
2011. aug. 6. 17:00
 3/12 anonim ***** válasza:
találd meg az erogén zónáit, és izgasd azokat.
2011. aug. 6. 17:00
 4/12 heloka ***** válasza:

pedig hidd el hogy legegyszerűbb ha megkérdezed, mert ha már maszturbált, akkor tudja hogy mi jó neki, és meg tudja mutatni.

ha mi leírjuk a saját tapasztalatainkat az lehet hogy neki pont nem jó, nála nem működik:)

mi is sötétben tapogatóztunk először. aztán szép lassan kiismered a másikat, de csak úgy lehet ha megbeszélitek:) hidd el;)

16 l

2011. aug. 6. 17:37
 5/12 anonim ***** válasza:

"mi is sötétben tapogatóztunk először" "16l"

Imádom az ilyeneket hogy 16 éves csajok már rég túl vannak a "mi is sötétben tapogatóztunk először" fázison, azt már meg sem kérdem hogy mikor volt az? 12 éves korodban?

http://www.youtube.com/watch?v=HOtGdWdSghM

Ajánlom figyelmedre ezt a számot, tuti magadra ismersz! xD

2011. aug. 6. 17:42
 6/12 anonim ***** válasza:

ma 16:18!

Most miért írsz neki ilyeneket?:D Lehet, hogy 16éves korára már az egész város végig ment rajta...

2011. aug. 6. 17:48
 7/12 Rabolandusz ***** válasza:
Hogyan? A faszoddal a nyelveddel az ujjaiddal....
2011. aug. 6. 18:13
 8/12 heloka ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 17:42

szija, elárulom neked hogy fél éve vagyok együtt a barátommal és igen, már túl vagyunk a sötétben tapogatózáson, és elárulom hogy szűz vagyok még:)

ahelyett hogy mások életével foglalkozol, söprögess a saját házad táján:)

ja, és 2hét múlva töltöm a 17et, szerintem ez annyira nem korai:)

pl én sem vágom a fejedhez, hogy ha ilyen nézeteket vallasz akkor tuti szűz vagy még 25 évesen, mert nem látok az életedbe egy kommentártól:)

de ha te igen, akkor médium lehetsz:)

2011. aug. 6. 18:23
 9/12 anonim válasza:

Ne másoktól érdeklődj hogy mit hogyan csinálj mert lehet hogy 100-an írunk és a barátnőd pont az lesz akinek a 101-ik módszer jön be... Ha tényleg örömet akarsz szerezni neki, akkor figyelj oda rá, a testére hogy hogy reagál arra amit csinálsz és jegyezd azt meg ami épp jó volt neki...ennyire egyszerű...

35/f

2011. aug. 6. 18:47
 10/12 anonim ***** válasza:
Büszke lehetsz magadra, hogy te is elmondhatod, hogy már egy ideje a barátod gatyájában túrkálsz... 16 éves létedre...
2011. aug. 6. 18:48
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!