Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Rajtakaptam a 14 éves lányomat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rajtakaptam a 14 éves lányomat maszturbálni. Szerintetek normális ez az ő korában?

Figyelt kérdés
2011. aug. 6. 16:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
96%

17:03-mal értek egyet.

Teljesen normális. Jobb, mintha dugna valakivel...:) És ebben nincs semmi, ugyanolyan szükséglet, mint az evés-ivás, csak nem olyan gyakori időközönként. Amúgy te is tudod, hogy normális dolog. 3-6 évesen a kisgyerekek úgy mozgolódnak, hogy ilyen érzeteket kapjanak, 14 évesen annyi a különbség, hogy tudatosan teszik, meg tudják, hova nyúljanak :D

Szerintem csak azért ijedtél meg, hogy nem normális dolog, mert a saját lányodról van szó, meg hát ki örül, ha a családtagját masztizni látja...:D

Ettől még nem lesz semmilyen kétes dolog a lányoddal, csak örömet szerez saját magának. Ne mondd, hogy ő az egyetlen ilyen korban:P

2011. aug. 6. 17:55
 12/25 anonim ***** válasza:
90%

JÉZUSOM! MÁGLYÁRA VELE!!!!!!!!!!!! GERINCFERDÜLÉSE LESZ ÉS HURUTOS AGYSORVADÁSA!

Normális, átlagosan 10 évesen kezdik már felfedezni magukat a gyerekek. Én már 6 évesen dörzsöltem az ágyat. :):)

21/f

2011. aug. 6. 18:07
 13/25 Rabolandusz ***** válasza:
100%
Normális...7 évesen kezdem el...
2011. aug. 6. 18:10
 14/25 anonim ***** válasza:
94%

lol, másodikon szakadok :DD

normális, én is kb 6-7 évesen kezdtem és sokan mások is mint az már néhány gyk-s kérdésből kiderült

2011. aug. 6. 18:32
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Normális... remélem nem vontad kérdőre! Mert akkor ez kihat a későbbi szexuális életére. Pl. nem fogja majd magát átadni az élvezeteknek....

10 évesen masztiztam először, 14 évesen feküdtem le pasival először.

23/L

2011. aug. 6. 18:46
 16/25 A kérdező kommentje:
nem vontam kérdőre természetesen, csak most serdül, és kíváncsi voltam más véleményére is
2011. aug. 6. 19:58
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Fiú vagyok én is már 6-7 évesen rájöttem a plüsálataimmal hogy jó hogyha ide-oda mozgok rajtuk :D 11 évesen keztem el manszturbálni előtte nem tudtam hogy ilyen is van. Lányoknál is szerintem teljesen normális, és szerintem szükséges is. 14 évesen már simán elmegy..
2011. aug. 6. 20:16
 18/25 anonim ***** válasza:
50%
Nelegyél már prűd.Persze hogy normális.Megkell ismernie a testét nem?Egyébként ha megdugják hamarosan asse nagy probléma,a mai csajok már nagyon korán érnek.Ez már egy uj generáció.
2011. aug. 6. 22:00
 19/25 anonim ***** válasza:
85%

Kedves Kérdező!

Szerintem az a nem normális, hogy te rajtakaptad.

Nem tudom, hogy te mit szólnál hozzá, ha ő is rajtakapna téged néhány intim dolgon, azután közvélemény-kutatást tartana róla az interneten. (Esetleg a fényképeddel és a neveddel, telefonszámoddal együtt...)

2011. aug. 6. 22:21
 20/25 kiccsaj88 válasza:
100%
Szerintem normális dolog! Abban a korban van amikor ennek van itt az ideje!
2012. febr. 1. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!