Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A szexualitás kapcsolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szexualitás kapcsolat megtartó szerepét ki, hogyan ítéli meg?

Figyelt kérdés

Mennyire fontos szerep jut/marad a szexnek az idő múlásával?

Százalékos, vagy arány is lehet a mérce. A kapcsolat/házasság egyik pillére, de mi történik ezzel a pillérrel az évek múlásával? Lekopik a méz, marad a madzag?

A házasélet hiányának egyértelmű velejárója a szakítás?

Mi az a szint, ahol még nincs ok az aggodalomra?

És bármi, ami a témával kapcsolatban az eszetekbe jut.

Nemet, kort írjatok!

2011. aug. 6. 15:21
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

napietus.blog.hu-nak üzenném.

A gondok a párom fejében születtek meg. Aluliskolázottnak érzi magát, miután én képeztem magam. Olyan szinten produkált dolgokat (alaptalan vádaskodás, mindenbe beleköt, stb.) e miatt, hogy a feszültség általános. Iszonyú nagyot csalódtam, sok-sok év után. Most a legnagyobb gond ez. A fogyatkozó házasélet viszont régebbi keletű, és erre nem találok magyarázatot. Az egyik kapcsolat ilyen, a másik olyan, nézeteltérés mindenütt akad, azért még nem szokás beadni a válókeresetet, általában.

2011. aug. 6. 16:31
 12/17 napietus ***** válasza:
persze, hogy akadnak :) csak arra céloztam, hogy a legtöbb esetben a probléma nem szexuális jellegű, hanem más áll a háttérben. a Ti esetetekben talán nem ártene, ha a férjed is képezné magát, akkor nem lennének mindenféle komplexusai, magabiztosabb, nyugodtabb lenne, és ez talán pozitív változást hozna szexuális téren is.
2011. aug. 6. 16:41
 13/17 A kérdező kommentje:

Már elég késő, hogy képezze magát, nem is tudná hasznosítani, és hajlandósága se lenne, ez biztos.

Az a vicc az egészben, hogy én sem tudom hasznosítani a végzettsége, és mégis féltékeny rá. Közben a maradék házasságom is ráment.

Mint írtam, a szexel kapcsolatos hanyatlás korábbi keletű.

Visszakanyarodva az eredeti kérdéshez, arra is választ szeretnék kapni.

2011. aug. 6. 16:48
 14/17 napietus ***** válasza:
ami veletek történt, nem szükségszerű. nyilván valami oka volt akkor is. természetesen ez nem ok a válásra. az a szint, amikor nincs ok aggodalomra az, ami mindkét félnek megfelel. hogy ez mennyi alkalom, azt nem tudom megmondani, nagyon széles skálán mozognak az emberek igényei. lehet, hogy Nálatok az elejétől mások voltak az igényeitek, csak eleinte ez nem jött ki annyira.
2011. aug. 6. 16:50
 15/17 anonim válasza:

ha egy kapcsolatban az elején sok és jó a sex és ez az idő múlásával hanyatlik az bizony szépen haza vághat egy kapcsolatot, még akkor is ha nincs mellette semmi vita más téren... ebből adódóan lesz... lehet sex nélkül is jó egy kapcsolat de azt barátságnak hívják...s hát az emberek nagy többsége nem képes így kiszállni egy kapcsolatból... vagy épp a gyerekekre való tekintettel tovább folytatni...

az hogy sexuálisan fel tudjuk izgatni a partnerünket akár 8.-10. év után is igen is nagyon fontos egy kapcsolatban, mert esetleg más gondokat is megold... és hát ügye a sex a legjobb stresz oldó ezt ne felejtsük el...

35/F

2011. aug. 6. 19:16
 16/17 A kérdező kommentje:
De ha feszkó van, akkor nincs beteljesülés sem. Ördögi kör.
2011. aug. 8. 13:59
 17/17 Mcgalagony17 ***** válasza:

Szerintem ha két ember kémiája találkozik,akkor az idő múlásával sem köszönt be a monotónia, és a nemi vágy kihűlése. Lehet, hogy csak azért gondolom így, mert ebből a szempontból eddig minden kapcsolatom ideális volt:)Jó, a mostani nemsokára 11 hónapos kapcsolatomnál hosszabb még nem volt, de biztosan állíthatom, hogy mindig lehet annyi spontaneitást csempészni a szexbe, hogy úgy érezd: az első varázslatos alkalom:D Azt nem gondolom, hogy rossz szexuális élet esetén rögtön szakítanak a párok: szerintem valószínűbb, hogy az egyik, vagy esetleg mindkét fél félrelép. Bár az is igaz, hogy egyéne válogatja, kinek mennyire válóok a rossz szex. Sok felnőttől hallottam viszont azt az ellenvéleményt is, hogy az együttéléssel akarva-akaratlanul is elmúlik a varázs; még akkor is ha teljesen harmonikus a kapcsolat. Én szeretném, ha az én kapcsolatomban örökké megmaradna:)

19/N

2013. ápr. 29. 19:54
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!