Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem tudok szerelmes lenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

PerverzcsajXD kérdése:

Miért nem tudok szerelmes lenni?

Figyelt kérdés
Szinte minden nap más más pasival fekszem le és már zavar hogy nem tudok egy pasiba se beleszeretni.Mi bajom van??
2011. aug. 6. 14:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
sajnos ribanc vagy ez van :D:D:D:D:D: csavarozz
2011. aug. 6. 14:09
 2/12 A kérdező kommentje:
értelmes válasz.
2011. aug. 6. 14:13
 3/12 anonim ***** válasza:

még éretlen vagy egy komoly kapcsolathoz

félsz, hogy mindig egy valaki mellett kell maradnod

elsietted a dolgot

2011. aug. 6. 14:14
 4/12 A kérdező kommentje:
16 vagyok.
2011. aug. 6. 14:18
 5/12 anonim ***** válasza:
Én először 19 voltam amikor szerelmes lettem igazán.Tudom nem függ a kortól, csak ráérsz vele még. Előtted az egész élet.Ha minden nap mással fekszel le akkor ne csodálkozz ha olyan nem áll veled szóba aki komoly kapcsolatot akar.
2011. aug. 6. 14:31
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Mert könnyűvérű vagy,és ennek köszönhetően,nemsokára,előkelő helyen fogsz végezni,a k.rvák ranglistáján.

//Mellékesen csak nekem tűnt fel a kérdező neve?//

2011. aug. 6. 14:33
 7/12 anonim ***** válasza:
Én egyszer voltam istenigazából szerelmes. Azóta sem. Félek többé nem is leszek. Ez azért szívás, mert huszonéves vagyok és nő. Társat kellene találnom, de mit csináljak, ha egyszerűen nem szeretek senkit?
2011. aug. 6. 14:41
 8/12 anonim ***** válasza:
egyrtelmü elöttem lévőkétadom hogyegyik normálispasi sem fog kikezdeni veled mert könnyüvérü vagy és mindneki tudjah ogy már a fél ország átszaladt rajtad szval nem csak aki hosszutávut akkart dem ég aki akarna kapcdsolatot se fog......hagyd abba vagy törődj bele hogy ez van azért mindent ne akkarj már csajként hogy mindenkivel lefekszel de azért legyen aki ennek ellenére kezdeményezni fog....
2011. aug. 6. 14:59
 9/12 anonim ***** válasza:
ja és bocs a hibákért de telóról irtok
2011. aug. 6. 14:59
 10/12 anonim ***** válasza:
hát más topikokban olvasott válaszaid alapján azt hiszem ez az életmód a legtökéletesebb számodra -sajnos
2011. aug. 6. 15:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!