Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni ha egyik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ha egyik napról a másikban tágabbnak érzem a hüvelyem?

Figyelt kérdés

2hétig nem találkoztam a barátommal, amikor azonban igen, úgy éreztem tágabb vagyok. Még a nagyon szoros pózok sem voltak olyan intenzív érzések. Mostanában aranyér problémám is volt, ami azonban visszahúzódóban van. 21éves vagyok, ő az első barátom. nagyon nem tetszik ez, mert mi lesz ha még gyereket is szülők... :(((

Mit javasoltok??

2011. aug. 6. 12:59
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
56%
magyar helyesírás szabályait, azon kívül viszont semmit, normális.
2011. aug. 6. 13:00
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg az intimtornát.
2011. aug. 6. 13:01
 3/20 A kérdező kommentje:
Konkrét gyakorlatokat tudna valaki írni,amiket ő csinál? Nagyon megköszönném!! :)) Csak azért mert a neten annyi anyag van és nem tom melyik a jó.
2011. aug. 6. 13:07
 4/20 anonim ***** válasza:
46%
Egyébként konkrétan mi a gondod? Mert az hogy te tágabbnak érzed az nem baj. És akk mivan?
2011. aug. 6. 13:09
 5/20 anonim ***** válasza:
0%
szerintem szülsz..
2011. aug. 6. 13:11
 6/20 A kérdező kommentje:
utolsó előtti az van, hogy mint fentebb is írtam anagyon szoros pózok sem voltak olyan intenzív érzések mint megelőzőleg. És ez azért fontos mert orgazmusom sem volt még sosem, és ahhoz azért érezni kell valamit a hüvelyben.
2011. aug. 6. 13:34
 7/20 anonim ***** válasza:
Ha nem volt még soha orgazmusod,akkor valószínűleg nem vagy képes a hüvelyi orgazmusra,csak a csiklóira! Kevés nőnek van hüvelyi orgazmusa!
2011. aug. 6. 13:53
 8/20 anonim ***** válasza:
0%
szerintem vegyél egy nagy vibrátort. vagy próbálkozz nagyobb farkúakkal. vagy popsi sex... nem tudok jobbat sajnos... vagy intimtorna. de nem tudom azt h kell
2011. aug. 6. 13:54
 9/20 anonim ***** válasza:

Utolsó te tudod, hogy mit beszélsz? Van párja, akit feltehetően szeret, akkor miért jönne össze valaki mással a péniszmérete miatt? A vibrátor sem megoldás, mert attól mégjobban kitágul. A párjával akarja élvezni a szexet, nem egy tárggyal.

Az, hogy még nem volt hüvelyi orgazmusod, nem azt jelenti hogy nem is lesz soha. Nem tudom mennyi ideje szexeltek , de ha pár hónapja csak, az még nem olyan sok idő. Ahhoz sok gyakorlás kell.

2011. aug. 6. 13:58
 10/20 A kérdező kommentje:
Már lassan 2éve vagyunk együtt, ő az első szexuális partnere m is. Fogamzásgátlót szedtem és szedek is, régen sok problémát okozott (gombásodás, szárazság- ez mág most is megvan) szóval nem nagyon voltam azon hogy törekedjek a teljes mindent söprő kielégülésre, De mostanában már vágyom rá azért...
2011. aug. 6. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!