Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki tanul is, annak mikor van ideje párkapcsolatra?
Elsősorban 20 - 24 évesket kérdezem.
Nektek mikor jut időtök és lehetőségetek párt találni a tanulás mellett?
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:34
Találnak párt? És érdekből vagy szerelemből találnak?

ma 13:38!
Nagyrészt biztos szerelemből. Csak azt próbálom neked elmagyarázni, hogy te a lehető legjobb helyzetben vagy azzal, hogy Bp-re jársz suliba és közel laksz. Mint mondtam én sokkal közelebb lakok Bp-hez, mint te, szóval tudom mit beszélek.

Ezt az egyetem adja. Kérnek papírokat, jövedelemigazolás, eltartód adatai,de ez rajta van. Bemész a HÖK-höz szeptember elején és megkérdezed, el fogják mondani.
A Bursát pedig a lakhelyeden lévő önkormányzatnál kell intézni.
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:41
Jahh, értem, nos, ezen a jövedelemigazoláson túl voltunk, már amikor elkezdtem az egyetemet, semmit sem kaptam.
Ez a Buras Hungarica meg pontosan miről szól? Mi kell hozzá?
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:40
Én valahogy nem találkoztam még ezzel a "nagyrészt" szerelemmel.

Itt van, tessék:D Találtam neked egy jelöltet:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

De az egy dolog, hogy akkor beadtad az elején, ez másik dolog. Szóval a szoctámra külön kell jelentkezni, oda szépen be minden papírt. Azt majd pontozzák és elbírálják.
Nem csak úgy adják, szóval külön nekik kell leadnod egy kitöltött papírt meg mindenféle csatolandó dokumentumot.
A Bursáról mindjárt keresek valami leírást neked a neten.
Most leszel másodéves?
ma 13:46
Kösz. :)

ma 13:48!
Nincs mit:D De most komolyan vedd fel vele a kapcsolatot, soha nem lehet tudni:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!