Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harisnyababee kérdése:
Sok pasinak bejön ez (bővebben lent), vagy ez aberrált
kategória?
Figyelt kérdés
Pasim mostanában rákattant, arra, h fessem ki a szemem szexhez, vagy minimum ne mossam le ami rajtam van, mert imádja nézni az arcom, mikor szex után teljesen szétkenődik a smink. A kedvence az, amikor a szemem köré élvez(persze azért becsukom a szemem:)), és a spermától/spermában folyik le a fekete szemfesték. Megalázónak nem tartom, mert olyan aranyosan gyönyörködik az arcomban, simogatja, majd pár perc mulva megtörli. Csak nem tom, olyan hülye egy érzés, h az jön be neki, h csapzott vok, és szétkenődik a sminkem, mikor arra mindig úgy ügyelek. Persze ő mindig nyugtatgat, h ne stresszeljek, így sokkal szexibb vok ilyen kis cspzottan, mint kisminkelve, meg h mennyivel izgibb már így "lemosni" nap végén, mint vattapamaccsal.
Szóval másoknál is van ilyen, vagy ez egy szexuális eltévelyedés?
Minden kapcsolatban vannak furcsa fétisek. Nincs ezzel semmi baj.
2011. aug. 6. 10:23
2/11 anonim válasza:
ez betegség.
a helyedben azonnal szakítanék vele, mert egyszer úgy be fog kattanni egy csekély dologtól, hogy legyilkol téged.
2011. aug. 6. 10:26
3/11 anonim válasza:
Nektek ez így megfelel, akkor ne érdekeljen, másoknak mi a véleménye.
Biztos van oka, hogy neki ez tetszik, de nem hiszem, hogy ezért egyből el kéne rángatni pszichiáterhez. :)
2011. aug. 6. 10:30
4/11 anonim válasza:
nem hiszem h ez aberráltság lenne
kicsit furcsa ugyan de ha téged nem zavar szerintem nincs ezzel gond
2011. aug. 6. 10:43
5/11 anonim válasza:
Semmi gond ezzel,én is pasi vagyok és imádok a párom arcára élvezni izgató látvány,de én nem kérem a sminkre nem szokta magát,elég izgató látni a spermám amint folyik le az arcán.Az aki azt írta hogy legyilkol kis idő múlva ne nézzen annyi horrort.
2011. aug. 6. 10:48
6/11 anonim válasza:
Nekem nem volt életembe eddig sok nőm de ha valaki közösülne velem azt jobban megbecsülném mint hogy az arcára verjem a geccit, megjegyzem még egy prostit is. Az meg hogy maszatolja az ábrázatodon különösen gáz. Szerintem ennél több is lappang benne csak még nem merte felhozni. De ahogy látjuk teljesen mégse fogadtad el mert kérdést tettél fel. Megnyugtatásként van aki ennél sokkal durvább vadállat, kakapisiszex is simán beleférhet ha utána lemossátok magatokról :) Esetleg feldobhatnátok a nemi életetek egy lóval.
2011. aug. 6. 10:59
7/11 anonim válasza:
ha csak otthon csináljátok, akkor nem baj
2011. aug. 6. 12:41
8/11 anonim válasza:
Ez szerintem 1általán nem durva, mindenkinek van ilyen fura dolga, csak esetleg elfogadottabb vagy megszokottabb, mint ez. És mellesleg...a sperma egyáltalán nem gusztustalan, épp úgy az emberhez tartozik, mint a nyál vagy a bőr vagy a haj...és én lány létemre szeretem a bőrömön, meg a számban. Szal. a barátom azzal tesz szívességet, ha nem az óvszerbe élvez...Arról nem is beszélve, h milyen remek bőrápoló:D Magasan az 1ik legjobb hidratáló szer a Földön:P
2011. aug. 6. 13:29
9/11 anonim válasza:
nekem meg az jön be hogy a barátnőm mellére szarok és szétcsapkodom szívlapáttal...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!