Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire elvezheto elso...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elvezheto elso alkalommal?

Figyelt kérdés

fel eve egyutt vagyunk a baratommal es szeretnek vele lefekudni. a problema csak az hogy eleg alacsony a fajdalomkuszobom es attol felekh ha nem elvezem elso alkalommal akkor az a baratomnak is rossz lesz. taan tul sokatparazok. egyszer mar nekikezdtunk a dolognakdenem tudom h lazuljakel. nagyon szeretemot, deallandoan csakafajdalomratudok koncentralni..

19/L

2011. aug. 6. 08:14
 1/8 anonim ***** válasza:

Az elsőbe se halt még bele senki, és kénytelen vagy túlesni rajta. OK, nem igen fogod élvezni, de előbb-utóbb olyan is lesz még. :)

De ahhoz az elsőn kell túlesni.

2011. aug. 6. 08:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

sok előjáték,ha előtte orálisan kielégít akkor már tuti nem a fájdalomra fogsz gondolni.

de amúgy meg teljesen kibírható,hiszen előbb-utóbb minden nő túlesik rajta:)

2011. aug. 6. 08:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem vészes :D. Szólsz neki, h ha fáj és akk abbahagyja. Nem muszáj első alkalommal teljesen berakni. Amíg bírod. Ráértek.
2011. aug. 6. 08:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem igazán fogod élvezni, de kibírható a fájdalom. Én kb. a 4. alkalomtól már minden fájdalom nélkül élveztem, pedig elég nagy a párom pénisze.
2011. aug. 6. 09:47
 5/8 Ellcsi válasza:

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 08:27

válaszoloval egyezek, az orális dolog nekem is tetszene :P

L

2011. aug. 6. 11:08
 6/8 anonim ***** válasza:

nekem nagyon jó volt,a barátom már tapasztalt volt,és sok volt az előjáték.megbeszéltük hogy még várunk vele de mikor odáig elértünk hogy ruha nélkül háton feküdt én meg ültem rajta és összeértek a micsodáink ... :D

véletlenül pont volt nála gumi... és nagyon nagyon jó emlék :)

2011. aug. 6. 11:27
 7/8 anonim ***** válasza:
az első nekem is nagy élmény volt :) minden csaj ismerősöm azt mondta hogy tuti nem fogom élvezni meg hogy nem fog sokáig tartani...ehhez képest első alkalom több mint 1.5 órás volt és élveztem is...de egyén függő...nekem sem volt könnyű elengednem magam, de hajtott a vágy és a kíváncsiság...szerettem a srácot és ő is engem... 18 voltam...és nem bántam meg hogy megvártam a megfelelő partnert
2011. aug. 6. 18:01
 8/8 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat! :)
2011. aug. 6. 22:46

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!