Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek miért nem szégyellik el magukat?
Figyelt kérdés
2011. aug. 6. 04:46
12/37 anonim válasza:
Inkább neked kéne szégyellni magad hogy fel mered tenni a kérdést.
14/37 anonim válasza:
Én azt mondom nem is kell hogy szégyeljék magukat. Ez is csak egy személyiségzavar mint mondjuk a skizofrénia.
15/37 anonim válasza:
Előzőnek és a kérdezőnek:
Anyád qrva?
16/37 anonim válasza:
Nem értem ezt miért kéne szégyellni. A melegek genetikailag ilyenek, születésük óta ilyenek. Állítólag már akkor is meg lehet állapítani hogy valaki milyen szexuális beállítottságú. Szóval ők nem tehetnek arról, hogy melegek, te viszont tehetsz arról, hogy ekkora paraszt vagy.
17/37 anonim válasza:
1.Szerintem az "el" igekötő ebben a kérdésben tökéletesen felesleges. (Már ez is árulkodik az értelmi szintedről!)
2. Igazuk van azoknak, akik azt írták, hogy genetikus dolog meg ilyesmi. Engem inkább az érdekelne, hogy neked miért jó az, hogy utálod a melegeket? Mit ártottunk neked? Ha ennyire zavar a dolog, akkor miért foglalkozol vele?
18/37 anonim válasza:
azért foglalkozik vele, mert nincs jobb dolga és ezzel tölti ki az üres életét
19/37 anonim válasza:
És ha a te fiad meleg lesz, mit csinálsz? Megpróbálod kinevelni belőle? Előre sajnálom szegény gyereket.
20/37 anonim válasza:
De azért érdekes h a leszbikkel nincs baj,azokat öröm nézni mikor nyalják egymást,de ha pasiról van szó akkor már össze van dőlve a világ (n) -.-
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!