Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok Nyírbátorban vagy környékén utcalányokat vagy könnyen kapható csajt?
Véletlenül keveredtem ide, én sajnos ismertem Karczub Anettet, még az iskolából. Az egyik legirigyebb, legönzőbb, legegoistább ember, akivel valaha találkoztam. Szinte betegesen mindig ő akart a középpontban lenni, mindenhol kitűnni, okosnak és tehetségesnek tartotta magát, ami önmagában fiatalon nem baj, de nála nagyon gusztustalan volt.
Egyrészt egy átlagos képességű ember volt, aki mint sokan mások, bekerült egy jobb gimibe, és amikor azt látta, hogy nem veszik észre, az egoja nem bírta ezt elviselni . Vmi nagy irodalmár meg színművész akart lenni, meg legyőzni a magyar tanárát, nevetséges.
Másrészt mindenkivel kib.......szott, ahogy tudott.
Engem minden értelemben kihasznált, 11-es korunkban fél évig én láttam el cigivel , nálam aludt, lehúzott érzelmileg és emberileg. A hátam mögött pedig még ő parazitázott le, amikor kaptam egy lakást a szüleimtől, valószínűleg irigységből azt terjesztette rólam ,hogy "csak" albérlet és én sajátonmak hazudom.
Sose felejtem el, volt egy vicces párbeszédünk egyszer az iskolatársaim előtt :
Ő : - Mész haza az albérletbe?
Én : - Igen, de nem albérlet.
Ő : - Albérlet!
Én - Saját lakás.
Nem tulajdonítottam akkoriban ezeknek nála akkora jelentőséget, de valljuk be, elég kemény, hogy miután fél évig szívta az én cigimet több tízezer forintokért, meg este 10-kor csengetett be hozzám a pasijával (és látta a kapucsengőn a nevünk) itt aludni. meg csak azért feljött, hogy segítsek megcsinálni a fizika háziját, van vkinek pofája vagy 10 ember előtt még vissza is vágni többször, hogy márpedig az nem a saját lakásom. Egy normális ember nem is gondolkodik ilyeneken, ő igen és még ellenem is fordítja agresszíven..
Egyszer meg hirtelen ő is szerelmes lett valakibe, aki engem akkoriban foglalkoztatott - előtte nem érdekelte 3 évig, csak pont akkortól :) - szerelmes levelet írt neki és bekuncorogta magát, hogy nála aludjon.
Egy másik alkalommal az egész osztálynak azt mondta, hogy én öngyilkos akarok lenni , pedig nem mondtam ilyet, majd nekem ráfogta egy másik osztálytársamra hogy az terjesztette el. Egy fél évvel később pedig a másik osztály buliján azt kiabálta, hogy ő öngyilkos akar lenni és nekem is annak kellett volna lennem. Meg egyszer egy levélben nem buzdított ugyan, de úgy írta, hogy legyek az, mintha egy szelet csoki lenne a téma.
Amikor nekem sikerültek a dolgaim, ő arra irigy volt.
De minden barátnőjével ezt csinálta, még az osztályfőnököt is "befenyítette" gyakorlatilag, hogy minden úgy történjen, ahogy ő akarja, ugyanis kiderült hogy drogozik és a tanár mondta neki, hogy elmondja a szüleinek, rögtön visszavágott, hogy akkor őt kitagadják. A nő meg nem hogy nem szólt róla, de úgy ugrott, ahogy Anettka érdekeinek megfelelt : egész 12-ben szinte be se járt az iskolába, félévkor mégis kapott jegyeket, még egész jókat is és nulla darab hiányzás volt neki beírva. - az oszt.főnök meg egy másik csajnak írt be vagy 100 hiánáyzást..
Azt is alátámaszthatom, hogy nagyon nagy kva volt, marha sokat gondolt mindig magáról, és mindig erős szájszaga volt...
Egyszer jöttünk haza év végén a bizonyítványosztásról és ilyen hülyeségket mondott nekem, hogy "te kitűnő lettél, én meg nem ?" , "sokkal jobb vagyok tőled" ...stb. , még ő kérte szinte számon, hogy mit képzelek én magamról, hogy az lettem, meg hogy biztos csak megkaptam - ez valójában annyit jelentett, hogy nem kedvelt a földrajz tanár, és nem voltam benn az utolsó órán (az volt emlékszem az első őra reggel, utolsó hét az évben és elaludtam) és a jegyek lezárásakor engem meg akart volna feleltetni, pedig stabilan megvolt a jegyem.
Ráadásul pont ő volt ilyen , hogy az osztályon kívüli iskolatársainknak többször hangoztatta, hogy ő kitűnő , pedig nem volta az. Érdekes, én ezekre nem szóltam soha semmit.
12-ben mikor már nem járt be suliba , az oszt.főnök mást nevezett ki helyette diákönkormányzotosnak (peresze, hogy ebben is ő akart lenni a középpontban), és még felháborodott rajta. Igaz, volt egy titkos szavazás is, hogy kettejük közül kit akarunk, nekem mindegy volt , tudtam, hogy nem érdemli meg, az előzmények ellenére is de rá szavaztam, hadd örüljön az egoista bele. A szavazást elvesztette és még ő magyarázott kint szünetben felháborodva, hogy tőle ezt is elvették, mikor nem járt be az iskolába se.. Borzalmas egy perszóna.
Vagy egyszer mondtam neki, hogy egy Melinda nevű lánnyal
voltam egy fesztiválon, erre elmondta a melinda nevű osztálytársunknak, hogy én azt hazudgálom, hogy vele voltam, nem mondtam erre se semmit. Persze arra senki nem gondolt, hogy nem csak egy melinda él a világon. :))
Másokkal is ezt csinálta, megette szó nélkül a kajájukat, nekem is szó nélkül elvette egy egész doboz cigimet egyszer.
12-ben az anyukája albérletbe vitte, mert kirúgták a kolijából , fizette neki minden hónapban a 40ezreket, ami akkor jó sok pénz volt, ő meg az aktuális hapijával állítólag elfüvezte az egészet és üzleteltek vele, hogy így forogjon vissza a pénz.
Ezek persze apróságnak tűnnek , mégis azért maradtak meg ilyen élesnek, mert mindig elképedtem a benne rejlő agressszív, irigykedő egoizmuson , a simulékonyságán, ahogy használta az embereket ez már nem puszta önbizalom, igaz, így megy sokra az ember az életben, ha mindenkit eltapos és úgy hazudik , ahogy az érdekei megkívánják.
Aztán gondolom nem lett belőle semmi, biztos nem bírták az idegei az egyetemen, hogy nem ő lett a 21. század nagy irodalmára..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!