Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik póz az amiben a legmélyebben tudok behatolni egy lány vaginájában?
Gondolok itt arra hogyha ha van egy tisztességes pénisz méretem, (pl-17-20 cm) akkor ha van olyan póz akár a lány méhéig is elérne a farkam!
Ha vannak ilyen pózok, kérem képpel és a póz nevével illusztrálni! :D
mondjuk pl hasonló póz, mint a misszionárius, csak a lány lábait a vállaidra teszi, ennek nem tudom van-e valami speciális neve, illetve ott az örök klasszikus favágó csapása.
nomeg ott a CAT póz amiben bizonyítottan nagyobb az esélye hogy a lány a csúcsra jusson.
most megleptetek, épphogy feltettem a kérdést már jött rá válasz! :D
Na hogy témában maradjak az első kommentelőnek mondok hogy:
haver ha te ilyet találsz kámaszutra pózokat biológia könyvben (ilyen ajánlásokkal amiket én is kérdeztem) akkor megérdemled a Nobel díjat 10x!
A második kommentelőnek, meg hogy kösz a választ... igazából pont jó ezt tudni, mert vannak olyan csajok akik bírják ha tüdejükig megy, akár a legutóbbi nőm... de nem tudtam eleget tenni a kérésnek, mert nem vagyok egy kámaszutra tudós! :D
Szia!
Bocsi, de igaza volt az első válaszolónak abban, hogy fel kéne lapoznod egy biológia könyvet. Nem a pózok miatt, hanem azért, hogy megtudj bizonyos alap dolgokat a női nemi szervről!
Te most komolyan azt hiszed, hogy a pózok miatt javasoltam? Szomorú.
Lánytól függően már egy 10-12cm-es pénisszel megvan a méhe, ha nagyobbal vagy felszerelkezve, akkor már nyújtod. Segítettem, vagy még mindig vársz pózokat arra, hogy elérd?
Ohh elnézést félre értettem, bár nem voltál elég nyilvánvaló ezért nem értettem mire célzol!
Na meg értem mire célzol, de nem voltam vele teljesen tisztába hogy pontosan hol helyezkedik el a méhük, és igazából mikor benne vagyok elejétől végéig ugyanazt érzem, nem tűnik fel semmi hogy ez a méh vagy nem az... de ha így állunk a kérdés már tárgytalanná válik!
Kösz mindenkinek
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!