Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik póz az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ulqiorra kérdése:

Szerintetek melyik póz az amiben a legmélyebben tudok behatolni egy lány vaginájában?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra hogyha ha van egy tisztességes pénisz méretem, (pl-17-20 cm) akkor ha van olyan póz akár a lány méhéig is elérne a farkam!

Ha vannak ilyen pózok, kérem képpel és a póz nevével illusztrálni! :D

2011. aug. 6. 01:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Előbb lapozz fel egy biológiakönyvet. :)
2011. aug. 6. 01:12
 2/11 anonim ***** válasza:
Minden pózban elér, csak nem mindig nyomod annyira, hogy fájjon is a lánynak... de ha érdekel, akkor hátulról...
2011. aug. 6. 01:13
 3/11 Panda Péter ***** válasza:

mondjuk pl hasonló póz, mint a misszionárius, csak a lány lábait a vállaidra teszi, ennek nem tudom van-e valami speciális neve, illetve ott az örök klasszikus favágó csapása.

nomeg ott a CAT póz amiben bizonyítottan nagyobb az esélye hogy a lány a csúcsra jusson.

2011. aug. 6. 01:14
 4/11 A kérdező kommentje:

most megleptetek, épphogy feltettem a kérdést már jött rá válasz! :D

Na hogy témában maradjak az első kommentelőnek mondok hogy:

haver ha te ilyet találsz kámaszutra pózokat biológia könyvben (ilyen ajánlásokkal amiket én is kérdeztem) akkor megérdemled a Nobel díjat 10x!

A második kommentelőnek, meg hogy kösz a választ... igazából pont jó ezt tudni, mert vannak olyan csajok akik bírják ha tüdejükig megy, akár a legutóbbi nőm... de nem tudtam eleget tenni a kérésnek, mert nem vagyok egy kámaszutra tudós! :D

2011. aug. 6. 01:18
 5/11 A kérdező kommentje:
Neked is kösz Panda Peti! :D
2011. aug. 6. 01:20
 6/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Bocsi, de igaza volt az első válaszolónak abban, hogy fel kéne lapoznod egy biológia könyvet. Nem a pózok miatt, hanem azért, hogy megtudj bizonyos alap dolgokat a női nemi szervről!

2011. aug. 6. 01:21
 7/11 anonim ***** válasza:

Te most komolyan azt hiszed, hogy a pózok miatt javasoltam? Szomorú.

Lánytól függően már egy 10-12cm-es pénisszel megvan a méhe, ha nagyobbal vagy felszerelkezve, akkor már nyújtod. Segítettem, vagy még mindig vársz pózokat arra, hogy elérd?

2011. aug. 6. 01:25
 8/11 A kérdező kommentje:

Ohh elnézést félre értettem, bár nem voltál elég nyilvánvaló ezért nem értettem mire célzol!

Na meg értem mire célzol, de nem voltam vele teljesen tisztába hogy pontosan hol helyezkedik el a méhük, és igazából mikor benne vagyok elejétől végéig ugyanazt érzem, nem tűnik fel semmi hogy ez a méh vagy nem az... de ha így állunk a kérdés már tárgytalanná válik!

Kösz mindenkinek

2011. aug. 6. 01:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Azért nincs más érzésed, mert a méhszájon nem tudsz áthaladni, a vaginája nyúlik. Persze van pár pozíció, amiben a méhszájat néha megtalálod lökni, de az nem mindig jó érzés.
2011. aug. 6. 01:39
 10/11 anonim ***** válasza:
Ilyen szép mérettel nem kell sok pózt kipróbálni, bármelyikben nyugodtan eléred neki szerintem. Egyébként a kutyapózra mondják, hogy a legmélyebb behatolást biztosítja.
2011. aug. 6. 01:46
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!