Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok elmenni? =S
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy mindent tudok a hüvelyi orgazmusról, a pasim jól is csinálja, mert amikor az ujjával vagy a péniszével hatol be, megkeresi a G-pontomat és azt izgatja és annyira jól csinálja, hogy el sem tudom mondani, nagyon élvezem. Kb mindenem remeg olyan jó, de elmenni még sosem sikerült :S Miért van ez ? Mit lehetne ez ellen tenni? Nagyon szeretem őt és ő is engem. 1 éve vagyunk együtt. Én 18 éves vagyok, ő meg 25. Előre is köszönöm a válaszokat,2011. aug. 5. 23:26
1/6 stikkes válasza:
25 évesen nem tud kielégíteni, az már hatalmas probléma...
2/6 anonim válasza:
dobd ki a pasidat... béna és csak az ő hibája ez....
egyébként meg a csikló és a G-pont egyszerre stimulálásával lehet megtanulni a hüvelyi orgazmust...
4/6 anonim válasza:
Sztem nem tudod magad elengedni :S , arról lehet szó h nem tudtad gátlásaid telljesen legyőzni.
tipp: nekünk az jött be h beszéltünk a szexről szex közben is és elmondtuk kinek mi hogy jó próbáld meg :)
fel a fejjel lehet ez sokkal jobb csak dolgozni kell rajta !
6/6 anonim válasza:
Nem elég neked az, amit ő nyújt. Ez nem feltétlen az ő hibája. Csak neked kevés.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!