Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek, mi a probléma?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, mi a probléma?

Figyelt kérdés
Üdv. Az a helyzet, hogy már másodszor fordul elő egymás után, hogy a barátnőmmel szeretkezni szeretnénk, de mikor odáig jut a helyzet hogy a nadrágtól is megszabaduljunk egyszerűen nincs erekcióm, és előtte se az igazi... Fogalmam sincs mi a probléma, ideges nem vagyok közben, nincs semmi baj, hiszen már előtte is volt szexuális kapcsolatom, de egyszerűen nem tudom miért van ez... Mit tegyek? Hiszen nem mehet állandóan ez... (Normális válaszokat várnék, nem valami baromságokat...)
2011. aug. 5. 22:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Impotencia
2011. aug. 5. 22:16
 2/7 anonim ***** válasza:
már meg is válaszoltad saját magadnak a kérdést: "ideges nem vagyok közben"
2011. aug. 5. 22:17
 3/7 anonim ***** válasza:
ja bocs, úgy olvastam h ideges vagy:D látszik h fáradt vagyok... akkor nemtom:/ biztos nem érzel 1 minimális izgulást? mert amiatt szokott ez lenni
2011. aug. 5. 22:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezzel a lánnyal először lennél?Ha igen akkor meg kellene szoknotok egymást.
2011. aug. 5. 22:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Először vagyok vele igen.. nem olyan rég óta vagyunk együtt.. Ha impotencia lenne akkor már más lánnyal sem tudtam volna lefeküdni...
2011. aug. 5. 22:30
 6/7 Robi992 ***** válasza:
v-i-a-g-r-a
2011. aug. 5. 22:33
 7/7 anonim ***** válasza:

"akkor már más lánnyal sem tudtam volna lefeküdni"

Régen ment, most meg már nem megy. Szóval amit írtál az már a múlt. Mostantól már nem fog működni. Ez nem csak az időseket érintő probléma. 20-40év között 20-30%-nak már van merevedési zavara.

2011. aug. 5. 23:10

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!