Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pénisznövelő módszereket tudtok?
Figyelt kérdés
Helló! Tudnátok írni nekem egy pár gyors és hatékony pénisznövelő módszert?? lehetőleg gyógyszerk nélkül szeretném !! Valami gyors és hatékony megoldást várok!2011. aug. 5. 21:47
1/13 anonim válasza:
6/13 anonim válasza:
fordulj kettőt, tapsolj négyet, guggolj hármat, bukfencezz négyszer, állj fejen, kézen, majd játszd el hogy tehén vagy, és lám, nőtt 5 centit
7/13 anonim válasza:
Én egy masszázst, de nem mutattam meg senkinek mert azt mondaná meleg vok. De ha érdkel megmutatom hisz nem ismersz:)
8/13 anonim válasza:
satuba fogod, aztán hátrálsz ameddig ki nem nyúlik
10/13 anonim válasza:
Csak műtéttel lehetséges, de ott sem irreális mértékben, csupán néhány cm-es hossznövekedés érhető el.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!