Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha zsarol egy srác, mi tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha zsarol egy srác, mi tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy kis bisex hajlamom és ezért ma chateltem egy sráccal. Küldtem képet is, majd megzsarolt h ha nem sexelek vele (de olyanokat akar amit én nem) akkor elterjeszti rólam. Mit tegyek?
2011. aug. 5. 20:38
1 2
 1/14 Robi992 ***** válasza:
100%
szar ügy máskor ne küldözgess képeket magadról.
2011. aug. 5. 20:39
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
hát ez ciki. ne beszélj vele többet. hülye vagy, hogy első beszélgetéskor már képet küldtél magadról...
2011. aug. 5. 20:39
 3/14 anonim ***** válasza:
95%
terjessze...nem hiszik el..ha mégis csinálj úgy mintha nem is érdekelne...csak kamu..de ezért ne feküdj le vele -.-" lányoknál am se zavaró szerintem 1 kis bisex hajlam...
2011. aug. 5. 20:41
 4/14 A kérdező kommentje:
Fiú vok!
2011. aug. 5. 20:42
 5/14 anonim ***** válasza:
Chat-en álnevet nem használsz? Mert akkor hiába van neki képe, kinek szól? Plusz milyen képe van miről kiderül a bi hajlamod? :S
2011. aug. 5. 20:44
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
jah..az gázosabb..akkor is...szerintem ő se vállalta fel...nem fog terjeszteni semmit...szerinted megkockáztatná hogy kiderüljön hogy fenyegetett?
2011. aug. 5. 20:45
 7/14 anonim ***** válasza:
45%
kérj te is képet, mond h anélkül nem fekszel le vele, utána meg mond, h te is elterjeszted róla
2011. aug. 5. 20:47
 8/14 anonim ***** válasza:

Sz.rd le.

Ha mégis sikerül ilyen pletykát elterjeszteni, mondd azt, hogy csajnak adta ki magát, és csak meg akartad farkalni. Ennyi.

Esetleg még hozzáteheted, hogy ezek után zsarolni akart.

Te bi vagy ő meg 150% homokos.

Most melyik a jobb?

2011. aug. 5. 20:49
 9/14 anonim ***** válasza:

"de olyanokat akar amit én nem"

Az mi?

2011. aug. 5. 20:50
 10/14 anonim ***** válasza:
Hol terjesztené el? Sehol. Eleinte én is rettegtem hasonlók miatt, mikor szopatásból benyögték hogy tudom ki vagy. De nem kell. Szerintem ez nem akkora szenzáció, hogy van egy bi srác, van róla kép, hogy napiszarra beküldje. Szóval nyugodj meg. És eszedbe se jusson lefeküdni vele!!!
2011. aug. 5. 20:55
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!