Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehetek ennyire belé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetek ennyire belé bolondulva?

Figyelt kérdés
van egy fiú, hihetetlen egy meber.. teljesen belé vagyok esve! elképezstően kifogástalanul néz ki, gyönyörű kék szemei és barna haja van, izmos, és azt hallottam a szerszáma sem kicsi :$( nem vagyok ilyen kis p.csa típus, ne értsétek félre, csak hallottam ), nagyon kedves mindenkivel szinte, tud nagyon kemény is lenni, a lányokkal nagyon kedves, nagyon nagyon vicces, sokat nevetünk együtt, alapból is imádják a lányok.. imádom a gyönyörű szemeibe nézni, imádom az illatár, ghogy mindig jó illata van... egyszerűen imádom! hogyan szerethettem bele valakibe ennyire? tudom, hülye kérdés, de magam sem értem magam(XD), sosem teszettek az ilyen "szépfiúk".. de ő valahogy nem az a tipikus nőcsábász cicafiú..valami iszonyatosan megfogott benne. vélemény? normálisan pls
2011. aug. 5. 20:35
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
mivel ennyire belé vagyok esve, lehetne feljebb szintre emelni a kapcsolatunkat, azaz járni..de nem hiszem, hogy elkötelezné magát, nemrég szakított 4 év után, és azt mondta, most nem nincs szüksége komoly kapcsolatra, csak bulizik,csajozik stb.. furcsán hangzik, de én imádok álmodozni róla, nem is akkora baj, ha nem járunk, de azért örülnék, ha egy éjszakára megkaphatnám :$:DDDD
2011. aug. 5. 22:21
 12/13 anonim ***** válasza:

"nem nincs szüksége komoly kapcsolatra, csak bulizik,csajozik stb"

ezt lefordítom: nem akar azzal áltatni, hogy összejönne veled, de meg akar kettyinteni. használd ki, hátha megfogod vele.

de aztán ha utána mással nyomja, akkor aztán ne rinyáljál!

2011. aug. 6. 10:48
 13/13 A kérdező kommentje:
tudom, hogy ezt akarja.. nem rinyálnék, nagyon szívesen lefeküdnék vele! :$
2011. aug. 6. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!