Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem magam maszturbálás után egy jó ideig gyengének? Voltatok már így vagy ez normális?
Megfigyeltem hogy maszturbálás után nagyon erőtlen vagyok nem tudok rendesen koncentrálni a fellépésem is negatívan hat az emberekre úgy érzem!Szóval utána 1 napig olyan tesze tosza szerencsétlennek érzem magam,erőtlennek nem érzem magam férfiasnak és ehhez hasonló jeleket figyeltem meg magamon!Szex után nem tapasztaltam ilyet soha,nem tudom mitől lehet ez...
Ha leülök tanulni koncentrálni sem tudok rendesen a fizikai állóképeségem is mintha csökkenne!
Most meg kérnék mindenkit hogy kivételesen a hülye megjegyzéseket és beszólásokat mellőzük ha lehet!Aki nem tudja magát türtőztetni az ne írjon ha hülyeséget akar!Köszi
ismerős érzés...
én össze is esek ha épp állva élvezek
:D:D:D
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:48
Hát eléggé zavaró néha!
Volt olyan magamhoz sem nyúltam vagy 4 napig,utána még másnap is olyan voltam mint egy sz@r darab!:)
Kicsapni meg muszáj néha,mert barátnőm jelenleg 600 km-re van tőlem és ez még így lesz kb 1 évig.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:50
Szexelnék én baszod!:D
Ha a barátnőm nem 600km-el arréb lenne és sajnos még 1 évet várnom kell rá,mert csak havonta 1 vagy 2 napot tudunk találkozni!!
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:55
Szeretem!Más választás nincs sajnos,félre kefélni meg nem akarok!Úgy hogy addig marad a kezem hogy rohadjon meg.....
Válaszolnék arra hogy "Ne maszturbálj csak szexelj" válaszra :)
Először is könnyű azt mondani, nem mindenkinek adatik meg hogy minőségi partnerrel, minőségi szexuális viszonyt tudjon folytatni, elég az hogy ismeretlen partnerrel fenáll a lehetősége a fertőzéseknek , megbetegeéseknek, egy életre tönkreteheti az embert, főleg a mai világban ahol a pénz vált a partnerkapcsolatok fő mozgatórugójává és akkor folytatnám a nem kívánt terhesség kockázatával majd a terhességmegszakítás kockázatával amivel a nő is elvesztheti a gyermekáldás képességét örökre. Lehet áldás a szexualitás és átok is, szóval nem olyan egyszerű az hogy csak keféljünk valakivel :) Azoknak lehet hogy könnyű akiknek a gazdag apuka anyuka alárakja a valaga alá a pénzt és özönlenek a lányok, de pl a szegény embernek akinek mindent a saját erejéből kell megoldani , marad az önkielégítés, ez azért egy ördögi kör ám, aki nincs benne az könnyen beszél :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!