Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért sértődik meg egy nő, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sértődik meg egy nő, ha elutasítom azért, mert korábban megcsalta az előző párját?

Figyelt kérdés
Miért fáj ennyire az őszinteség azoknak, akik önmaguk nem voltak képesek őszinték lenni a párjukkal korábban? Vagy miért olyan nagy elvárás manapság az őszinteség, a kitartás és a hűség?
2011. aug. 5. 18:16
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy a megcsalás ki van provokálva? :D
2011. aug. 5. 18:45
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egy külön kérdést érdemel :D
2011. aug. 5. 18:46
 13/20 anonim ***** válasza:
mert te nem az előző párja vagy.
2011. aug. 5. 19:22
 14/20 anonim ***** válasza:

"Miért sértődik meg egy nő, ha elutasítom azért, mert korábban megcsalta az előző párját?"

Én is csaltam egyszer egy csók erejéig. Bevallottam a barátomnak, megbocsátott de még így is nagyon szar volt utána a lelkiismeretem. Soha többet nem csalok meg senkit! Ebben biztos vagyok.

És ha ezt tudván valaki elutasít? Ő tudja, de szerintem minden ember hibázhat. Attól, hogy egyszer csal valaki, még nem biztos, hogy a másikat is meg fogja.

2011. aug. 5. 19:29
 15/20 anonim ***** válasza:
mert beképzeltek és azt hiszik hogy mivel nők ezért nekik mindent szabad és mindenkit megkaphatnak, sérti az egójukat!
2011. aug. 5. 20:35
 16/20 anonim ***** válasza:
ma 19:29 Amíg én nem hibázok vagyis nem lépek félre addig eldönthetem, hogy nekem ez fontos vagy sem. Ha egyszer is félre lépek akkor befogom a pofám, de míg hűséges vagyok addig nem fogadom el ezt a hibát;) Ha valakinek ez nem tetszik az már nem az én gondom.
2011. aug. 5. 21:22
 17/20 anonim ***** válasza:
Látom nagy visszhangja volt a "provokáló" szövegemnek :D Örülök neki. Egyébként a további találgatások elkerülése végett elmondom, hogy szimplán csak arra gondoltam, ha nem kapja meg egy nő a kellő figyelmet, szeretetet, megbecsülést, akkor elkezdi máshol keresni, még ha szereti is a párját. Igen, fontos dolog a kommunikáció, csak az a baj, hogy gyakran a panasz süket fülekre talál.
2011. aug. 6. 01:30
 18/20 anonim ***** válasza:
De könyörgöm, hiába nem kapja meg a törődést, ettől még nincs joga máshol keresni... Először jelezze, hogy ez nem jó így, aztán ha süket fülekre talál, szakítson. Szóval ez nem mentség a megcsalásra, b@szki! Ha valaki g*ci velem, g*ciséggel válaszolok? Nemhiába mondják az óvónénik az "Ő kezdte" érvvel védekező gyereknek: "Te meg folytattad!"
2011. aug. 6. 20:35
 19/20 anonim ***** válasza:
Én értem, hogy te mit mondassz, igazad is van persze, én arra az eshetőségre gondoltam, ha a lány nagyon szerelmes a fiúba -az hiába bánik vele nem megfelelően, többszöri felszólításra sem- nem fogja ott hagyni a lány és mivel vannak igényei, azokat ki kell elégíteni. Itt nem feltétlen a tesi igényekre gondolok. Magamból indulok ki, voltam egy olyan kapcsolatban, amiben én nagyon szerettem az illetőt, akárhogy is bánt velem, nem tudtam ott hagyni, bár én nem csaltam meg, de nagyon vágytam a szeretetre, akár elő is fordulhatott volna, gyengébb pillanatomban egy félre lépés.
2011. aug. 6. 21:32
 20/20 anonim ***** válasza:
20:35-nél a pont... amúgy ne általánosítsunk már minden nőre, mert nem minden nő beképzelt, és hiszi hogy "mert megteheti".
2011. aug. 7. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!