Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Biszexuálisok! Melyik nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuálisok! Melyik nem képviselőjével voltak eddig jobb szexuális élményeitek? A sajátotokkal vagy az ellenkező nemével?

Figyelt kérdés
Melyik volt érzelmesebb? Melyik volt fizikailag kielégítőbb? Mik a tapasztalataitok arról a sokat hangoztatott mondatról, hogy a saját nem jobban "ért" az orális kielégítéshez?
2011. aug. 5. 15:23
 1/2 anonim ***** válasza:
0%

A legérzelmesebb lánnyal lehet !! Nekem fizikailag is jobb nővel .

Bi ként csak lánnyal tudok együtt lenni, de orális szexhez mindig felajánlom a cerkámat fiuknak is :)

Talán segít a matek, van egy feleségem, egy fiatal 20-as "cigány" lány szeretőm, és két fiút szoktam lecumiztani heti két alkalommal a városunkba .

F35

2011. aug. 5. 17:15
 2/2 anonim ***** válasza:

Nos érzelmileg csak csajtól kapom meg amire vágyok. Viszont én élvezem, ha egy srác orálisan kielégít. Tényleg jobban csinálja sok srác, mint a csajok. Talán mert a lányok nagy része nem szereti csinálni. Viszont a gond az, hogy nehéz fiút találni, aki normálisan néz ki és diszkrét is. Vagy csak én nem tudom hol érdemes.

F/26

2011. aug. 7. 16:57

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!