Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyi idő kell nektek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő kell nektek, ahhoz, hogy orgazmusotok legyen?

Figyelt kérdés

Légyszi írjátok le a nemeteket, meg a korotokat!

Köszönöm! :)

2011. aug. 5. 14:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyanúgy voltam, mint te: a barátommal 2 vagy több órán át is csináltuk, nagyon élveztem, de sosem volt orgazmusom. Aztán nem olyan régen önkielégítés közben 'véletlenül' sikerült elélveznem. Azóta többször is sikerült már, mindig önkielégítéssel (már egy ideje nincs barátom), de sajnos legalább 2 óra kell hozzá :( Azért bízom benne, hogy ha "gyakorlom" lesz ez még jobb is. Neked is ajánlom, hogy próbálj először önkielégíteni, ismerd meg a tested, és bízz benne, hogy egyszer sikerülni fog!

31/N

31/N

2011. aug. 8. 16:06
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Annyi, amennyit én akarok. Elmegyek akár 2 perc alatt is, de ha kell, órákig húzom. A rekord az 4 óra... :P

Barátnőmnek 4-5 perc, ha jó a kedve, ha rosz, akor 10-15.

Fiúk, akiknek korai magömlése van! Próbáljátok azt ki, hogy pisilés közben abbahagyjátok a pisilést. Tehát 2 másodperc pisi, 2 másodperc szünet, és ez így végig. Én sem akartam elhinni, de így sikerült a 4 óra rekordot megcsinálni, azelőtt én is elmentem 5 perc alatt.

2011. aug. 8. 16:08
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

*akkor, rossz

Ja, és 20/F

2011. aug. 8. 16:09
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, mennyire vagyok hangulatban. Volt, amikor alig kellett 1-2 perc, mert már alapból is eléggé fel voltam izgulva. De ha nem, akkor 5-6 perc. És akkor az előjáték is kell.

20/L

2011. aug. 8. 16:22
 25/26 anonim ***** válasza:
Ahogy előttem írták ne csak várd hanem akard. viszont azzal nem teljesen értek egyet hogy csak hagyd hogy a barátod kényeztessen kicsit te is mozogj bele.
2011. aug. 8. 19:03
 26/26 anonim ***** válasza:
Draught! A gyakorlat, amit írtál, lehet, hogy hatásos, de a szakemberek nem szokták ajánlani, hogy pisilés közben csináld! Állítólag megterheli a hólyagot/vesét, és ennek káros hatása lehet. Viszont ha pisilés nélkül, tehát üres hólyaggal csinálod ugyanezt (és más hasonló gyakorlatokat), annak csak pozitív hatása van, csak ez nehezebb, mert be kell gyakorolni, melyik izmot használd. Intim tornának hívják :)
2011. aug. 8. 20:07
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!