Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek h megelőzzem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek h megelőzzem?

Figyelt kérdés
Szexuális életem mostanában nem a legjobb, hamar beáéll az orgazmus, és nemtudom mit tegyek h ezt megelőzzem, teljes közösülés esetén akár 5-10perc alatt is beáll, szopás esetén ugyan ennyi időtartam, viszont amikor kiveri abban az esetben bármeddig tudom húzni. Mit tegyek hogy az első kettő emlitett alkalmakkor is sokáig tudjam Húzni? VAn-e erre megoldás????
2011. aug. 5. 14:03
 1/5 anonim ***** válasza:
van! megállsz egy kis időre majd abba hagyod majd megint, csak vigyázni kell le ne lankadjon :D , meg a makk elszorítással is állítólag de még azt nem próbáltam
2011. aug. 5. 14:05
 2/5 A kérdező kommentje:
hát igen, deeee...... mienmár beteszem.... kiveszem abbahagyom... aztán megint és megint, aztán monoton ezz..xDD:DD de pedig régebben nemvoltak ien problémáim..:D
2011. aug. 5. 14:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Én orálnál vagyok úgy, hogy bármeddig tudom húzni, verésnél pedig viszonylag gyors vagyok :D

Kérd meg a leányzót, hogy lassabban/gyorsabban, vagy kevésbé intenzíven csinálja. Tartson szünetet, akkor csókoljon meg a hasadon, combodon, vagy NAGYON FINOMAN vegye a foga közé a farkadon a bőrt, de NE a fitymát, elég a középső pár centiméterből válogatnia (én szereten pl). Fontos, hogy ne csípéshez hasonlítson, inkább karmoláshoz (egyik fogsorára ráhúzhatja az ajkát).

Közösülésnél pedig válasszatok olyan pózt, ahol a hüvely(nyílás) a lehető legtágabb. Ilyen téren nem tudok mit mondani, szűz vagyok még.

20/F

2011. aug. 5. 15:49
 4/5 anonim ***** válasza:
ne szexelj.
2011. aug. 5. 20:12
 5/5 anonim ***** válasza:
fuss hátha utóléred
2011. aug. 5. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!