Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mekkora a szexuális fertőzés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora a szexuális fertőzés veszélye?

Figyelt kérdés
Voltam pár éve orvosnál, mert elszakadt a fék-em. Azóta nem igazán vérzett, azóta volt szexuális élményem (csak vaginális) és legutóbb észrevettem, hogy megint vérzik, de csak egy 10ed milliméteres ponton. És félek, hogy amikor az aktus megtörtént, vérezhetett-e, illetve hogy lehetséges-e az, hogy fertőzést csináltam? A lány nem volt előttem mással és én sem. Ezt a válasznál vegyétek figyelembe. Mégis aggódok.
2011. aug. 5. 13:51
 1/4 anonim ***** válasza:

van fertőzésveszély természetesen, de ha óvszer nélkül szexeltetek, akkor a sperma és a hüvelyváladék akkor is fertőzésveszélyt hordoz, ha nincs sérülés a péniszeden.

Nyilván így még nagyobb a fertőzésveszély, de óvszerrel teljesen kivédhető. Óvszer nélkül meg mint mondtam, sérülés nélkül is nagy a veszély.

2011. aug. 5. 14:16
 2/4 A kérdező kommentje:
És így akkor nagyobb a veszély (akkor is, ha nem voltunk mással együtt)?
2011. aug. 5. 19:48
 3/4 anonim ***** válasza:

"ha nem voltunk mással együtt"

Sose volt más kapcsolata a lánynak és neked sem?

Akkor nemi betegséget nehezen kaphattok el, de azért a szűz lányok hüvelyében is élnek természetesen gombák, paraziták, amiket elkaphatsz, de ha a lány szűz volt, te sem voltál nemi beteg, akkor nemi betegséget nem kaphattok el egymástól.

Legegyszerűbb rendszeresen járni szűrésekre, akkor fel sem merülhetnek ilyen kérdések. És óvszert használj mindig.

2011. aug. 5. 19:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi szépen!
2011. aug. 5. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!