Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiuk\Férfiak! Nektek megy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk\Férfiak! Nektek megy a dupla elélvezés?

Figyelt kérdés
Semmi szünet szex\maszti közben
2011. aug. 5. 12:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem rövid szünetekkel igen, de ha fáradt vagyok, vagy aznap már nem az első aktus, akkor nem szokott menni.
2011. aug. 5. 12:22
 2/13 anonim ***** válasza:

Életemben talán ha háromszor sikerült, már sokat mondok.

Irigylem, akinek megy.

34/F

2011. aug. 5. 12:37
 3/13 anonim ***** válasza:
Van, hogy igen, de nem gyakori.
2011. aug. 5. 12:58
 4/13 anonim ***** válasza:
nekem megy ha akarom :)
2011. aug. 5. 13:30
 5/13 anonim ***** válasza:

Hát... :):):) Ha nem volt előző/aznap rengeteg munka, szóval jól érzem magam, és van egy kívánatos nő... :) Akkor akármennyiszer megy, meg kell tanulni, ennyi az egész. Persze ha öregszik az ember, akkor nem lesz ilyen egyszerű már, de most még megy.

21/f

2011. aug. 5. 13:36
 6/13 anonim ***** válasza:
Ja, most olvastam el jobban. :) Csak szex közben megy, maszti közben kizárt, ugyanis attól áll fel, hogy benne hagyom még a leányzóban...fúúú...fel is izgultam. :D A maszti viszont ott véget is ér, hogy elmentem, nincs ami egyből újra felkeltse az érdeklődésem. :)
2011. aug. 5. 13:38
 7/13 anonim ***** válasza:

egyszer egy lány megtette velem, nem hittem, hogy képes vagyok rá, de azok az ajkak és az a kéz... a második menet még nagyobb durranás volt, mint az első, a lány is meglepődött, még ő sem látott ilyet

azóta sem volt több ilyenem sajnos

2011. aug. 5. 13:51
 8/13 anonim ***** válasza:

Nagyon ritkán, és nekem is az kell, hogy "benne" maradjak a lányban. Persze azért kell hozzá tehetség a másik fél részéről is :-)

30/F

2011. aug. 5. 16:23
 9/13 gfhhhhhhhhhhhhhhhh ***** válasza:

Nekem is megy a dolog, de ha edzed magad, akkor ejakulálni sem fogsz, vagy csak igen keveset, de orgazmusod lesz!

Edzés módja: én például minden este zuhanyzás után emelgetem a törölközőt a pajtással, persze ehhez keménynek kell lennie! (Mielőtt leoltana valami gyepes agyú gyökér megjegyzem hosszabb ideig bírom mióta csinálom, és se szünet, se rásegítés nem kell hogy újra szóljon a pisztoly...)

2011. aug. 5. 16:55
 10/13 anonim ***** válasza:
Megy, de kell kozte 1-2 perc pihenes.
2011. aug. 5. 21:54
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!