Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Srácok mitől lehet hogy sex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok mitől lehet hogy sex előtt belankadtam?!

Figyelt kérdés
Alig vártam már az alkalmat erre mikor megtörténhetett volna az óvszer felhúzása közben elkezdett lelankadni. Illetve volt még hasonlo dolog mikor barátnőm kézzel izgatott akkoris az orgazmus előtt lelankadt. ilyenkor mi a teendő? légyszi csak olyan irjon aki nem oltogatásbol jön ide 22F
2011. aug. 5. 11:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Van, akinek az óvszer miatt lelankad. Első alkalom volt? Mert akkor lehetett az izgulás miatt.
2011. aug. 5. 11:15
 2/17 anonim ***** válasza:
Elmúlt a kangörcs
2011. aug. 5. 11:16
 3/17 Réti bubuzér ***** válasza:
Túlizgultad a dolgot.
2011. aug. 5. 11:23
 4/17 A kérdező kommentje:
nem első alkalom volt és annyira nemis izgultam:s
2011. aug. 5. 11:27
 5/17 anonim ***** válasza:
24%

Igen van olyan hogy az óvszertől,mi ezért soha nem használunk meg is mondtam az összes barátnőmnek eddig hogy én sajnálom de nem fogom használni mert elrontja az egészet!

Nagyon vágy ölő tud lenni amikor az ember be van gerjedve és ott csattogni szórakozni kell vele és a gumiba amúgy sem érzek semmit,így mi egyeltalán nem használunk,esetleg kérd meg a barátnődet hogy mellőzétek mert neked így nem megy és amúgy sem jó így neked mert nem érzel benne semmit!

Maximum nem élvezel bele hanem időben kihúzod és a hasára élvezel....vagy ahova engedi csak beléje ne!:D

2011. aug. 5. 11:31
 6/17 A kérdező kommentje:
köszike:)
2011. aug. 5. 11:34
 7/17 anonim ***** válasza:
A megszakítás NEM védekezés! Ilyen felelőtlen tanácsot ne adj neki! Nem mindenkinek van akkora szerencséje, hogy nem lesz megszakítás mellett baba.
2011. aug. 5. 11:34
 8/17 anonim ***** válasza:

Szóval én úgy gondolom hogy amikor az ember nagyon be van idnulva akkor ez kizökkentheti az embert elég rendesen és így elveszik a varázsa sz egésznek,meg amúgy is ne hogy már egy gumit kelljen a farkamra húzni,beszéld meg vele hogy neked nem megy gumival.

Az én barátnőm nem szed semmi gyógyszert és gumit sem használunk 4 éve vagyunk együtt és még soha nem esett teherbe,vigyázni kell,egy hátránya van hogy bele élvezés akkor sajna nincs...

2011. aug. 5. 11:35
 9/17 anonim ***** válasza:
24%

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:34

Kedves válaszoló tudom mit beszélek!!27 éves vagyok 17 éves korom óta élek rendszeres nemi életet és minden partnerommal ez a módszer volt!Pedig tudok termékenyítteni!:)Vigyázni kell ennyi és megtanulni kontrolálni ennyi a titka!

Nekem megy akkor másnak is!!

2011. aug. 5. 11:37
 10/17 anonim ***** válasza:
jah, és biztos a betegségektől is megvéd a megszakítás...
2011. aug. 5. 11:53
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!