Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti akkor is mentek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti akkor is mentek strandra, ha menstruáltok? (akkor tampont használtok) vagy inkább akkor mentek strandra, ha már nem menstruáltok?

Figyelt kérdés
2011. aug. 5. 10:49
 1/9 anonim ***** válasza:
én olyankor nem szoktam,mert hülyén érzem magam.Félek hogy átázik a tampon,vagy valami...Szóval nem.
2011. aug. 5. 10:50
 2/9 anonim ***** válasza:

én se megyek... legalábbis be a vízbe tuti nem, partra esetleg

22L

2011. aug. 5. 10:54
 3/9 anonim ***** válasza:
73%

Menstruáció alatt csak akkor megyek strandra, ha valakinek megígértem, és nagyon lemondhatatlan a dolog - volt már ilyen többször is. De tény, hogy nagyon macerás így strandolni, ha az ember nem akar összeszedni valamit.

Egyébként nem szoktam menstruáció alatt strandolni, le tudok mondani arról a pár napról - az egészségem többet ér.

2011. aug. 5. 10:58
 4/9 anonim ***** válasza:
ha nagyon jó idő van én szoktam attól függően hogy hanyadik napit vagyok ,de nem megxek bele a vizbe mert a tampon +szivja magát vagy rosszab ssetben összeszedek valamit.... inkább csak napozok és ha melegem vn akkor + letusolok és kész...
2011. aug. 5. 11:11
 5/9 anonim ***** válasza:
én voltam már, és nem volt soha semmi baj. azért nem fogom kifizetni a belépőt, hogy a parton rostokoljak, napozni itthon is tudok.
2011. aug. 5. 11:18
 6/9 anonim válasza:
én is voltam már úgy, és semmi bajom nem lett :D de hallottam már olyat is h egy csaj nyíltan megmondta a srácnak, hogy most ezért nem megy...
2011. aug. 5. 12:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát én inkább az időjárástól teszem függővé az ilyen dolgokat és nem a menstruációmtól. Ugyan nem fordul elő túl sokszor,de ha meleg van és meg van beszélve a strandolós program,akkor nem hagyom ki emiatt. Szerencsére még nemvolt gondom belőle.
2011. aug. 5. 13:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem pont nyaraláskor lesz meg a mensim. Mindig tampont használok, nem csak strandoláskor, szóval nálam azok a napok úgy telnek, mint a többi, csak párszor ki kell cserélni a tampont. Semmi kellemetlenséget nem okoz. Csak vigyázni kell, hogy a zsinór ki ne lógjon, mert az ciki. :)
2011. aug. 7. 01:51
 9/9 anonim válasza:
énmár láttam olyat is aqaparkba ,hogy elöttem várt a csaj a csúszdára és közbe folyt onnan a vér a lábán keresztül.......
2012. aug. 13. 09:14

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!