Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg gyakori a bi vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg gyakori a bi vagy homosexualitás az ikerpárok között?

Figyelt kérdés
Ezt egy barátom mondta, hogy minden fiú ikerpár akit ismert olyan fura volt. Esetleg valaki ismer bi vagy meleg ikerpárt?
2011. aug. 5. 09:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, 76%
2011. aug. 5. 09:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy te divatból meleg vagy nem jelenti azt, hogy más is meleg!
2011. aug. 5. 10:29
 3/6 anonim ***** válasza:

ez hülyeség...

csomó ikerpárt ismerek, (párom is egynek a tagja) és nincs semmi gáz egyikük nemi identitásával sem. miért lenne? -.-

2011. aug. 5. 10:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is hülyeség.miért lenne nagyobb százalékban meleg ha ikrek. Max gyakrabban próbálhatják ki, vagy több mindent hisz ikrek és sokan zavarban vannak hogy a másik is ugyan az mint én. De attól még szerintem nem lesznek melegek többen.
2011. aug. 5. 10:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem akkora hülyeség ez a kérdés.

Az egypetéjű ikrek genetikailag azonosak, a homoszexualitás pedig genetikai alapú. Ha a génjeikben van a homoszexuális hajlam, akkor valószínűleg mindkettő meleg lesz, ha nincs a génjeikben, akkor valószínűleg egyik sem lesz meleg. Nem lesznek gyakrabban melegek, de ha igen, akkor mindketten azok. Ez genetika.

A kétpetéjűeknél viszont teljesen olyan az arány, mint a többi nem iker embernél.

2011. aug. 5. 14:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Én egy meleg ikerpárt ismerek, de ők nem egypetéjű ikrek :)
2011. aug. 5. 14:37

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!