Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy növeljem meg a kis kukim?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy növeljem meg a kis kukim?

Figyelt kérdés
ha feláll normális a mérete 15-16 cm .. de amikor lankadt akkor olyan kis pici és vékony... 4-5 centi és ez zavar :S
2011. aug. 5. 02:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én 2cm növeltem egy masszázzsal
2011. aug. 5. 09:30
 12/16 anonim ***** válasza:
15-16 centivel szerintem, semmi baj, az meg tévhit hogy nem lehet nyújtani, mert nekem sem sikerült volna akkor, jó igaz hogy több mint egy hónap alatt nem egész másfél centit úgy hogy napi egy órát foglalkoztam vele, viszont semmit nem is szedtem, ami segíthette volna a növelését, elernyedt állapotban nekem is nagyon pici, maximum amikor legelőször látja a csaj akkor izgasd kicsit föl, és utána már láthatja elernyedt állapotban is, úgy is tudni fogja, mekkora igazából, és nem tudom hogy mért kellett újabb ilyen péniszes kérdés, ha utána néznél, annyi van belőlük hogy Dunát lehetne rekeszteni.
2011. aug. 5. 09:37
 13/16 A kérdező kommentje:

tudom h van sok ilyen kérdés, de ők az erektált állapotra kérdeznek rá, nekem azzal semmi bajom..

de strandon vagyok pl vagy akármi olyan szituációban ahol pucér vagyok akkor olyan kis lófingnyi...

2011. aug. 5. 11:30
 14/16 anonim válasza:
Így születtél.Ezt el kell fogadni.De nagyon jót mosolyogtam ezen a kérdésen.Köszi h megnevettettél.Jól esett.És ne aggódj szerintem ez pont megfelel.És ne szégyelld azt amid van.
2011. aug. 5. 11:51
 15/16 anonim ***** válasza:

Ugyanebben a cipoben jarok en is, lankadtan nekem is akkora, mint egy kisgyereke es eleg szegyenlos vagyok miatta... (mondjuk en a merev merettel sem vagyok tulsagosan elegedett)

En mindig bo boxert es nadragokat hordok es nem vetkozok le masok elott! Te sem nagyon tudsz mast tenni, maximum valahogy elerni, hogy ez ne zavarjon teged es ne szegyelld...

2011. aug. 5. 14:00
 16/16 A kérdező kommentje:

hát azért én szégyellősnek nem mondanám magam... csak zavar

én feszülős alsógatyát hordok stb

2011. aug. 5. 14:12
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!