Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gumi arra is jó, hogy megelőzzük a nemi betegséget. De ha nekem tartós kapcsolatom van, elhagyhatom?
A baj annyi vele, hogy ha elhagyod, a terhesség veszélye ugyanúgy fennáll. Viszont ha tartós kapcsolat, előtte sem élt a párod kicsapongó életet, fogamzásgátlót szedsz, akkor elhagyható.
L/F ?
18 éves nő vagyok.
2 éve vagyok együtt a párommal, fogamzásgátlót nem szedek...
(16 évesen kivették a méhemet, mert ciszta volt benne, ami nem szívódott fel, és be volt gyulladva....)
Igen, a te esetedben elhagyható a gumi.
Persze csak akkor, ha biztos vagy benne, hogy nem csal meg.
Szeretkezés után érdemes megmosakodni,egyrészt azért, mert majd rájössz, milyen kényelmetlen, amikor ragad a combod attól, ami kifolyik belőled, másrészt azért, mert az ondó lúgos állagú, a hüvely pedig savas kémhatással védekezik a fertőzések ellen. Ha sokat szeretkeztek egy nap (mondjuk ötször, vagy annál többször) és nem mosod ki, az gombához is vezethet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!