Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A gumi arra is jó, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gumi arra is jó, hogy megelőzzük a nemi betegséget. De ha nekem tartós kapcsolatom van, elhagyhatom?

Figyelt kérdés
2011. aug. 5. 01:47
 1/3 anonim válasza:

A baj annyi vele, hogy ha elhagyod, a terhesség veszélye ugyanúgy fennáll. Viszont ha tartós kapcsolat, előtte sem élt a párod kicsapongó életet, fogamzásgátlót szedsz, akkor elhagyható.

L/F ?

2011. aug. 5. 01:50
 2/3 A kérdező kommentje:

18 éves nő vagyok.

2 éve vagyok együtt a párommal, fogamzásgátlót nem szedek...

(16 évesen kivették a méhemet, mert ciszta volt benne, ami nem szívódott fel, és be volt gyulladva....)

2011. aug. 5. 01:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen, a te esetedben elhagyható a gumi.

Persze csak akkor, ha biztos vagy benne, hogy nem csal meg.

Szeretkezés után érdemes megmosakodni,egyrészt azért, mert majd rájössz, milyen kényelmetlen, amikor ragad a combod attól, ami kifolyik belőled, másrészt azért, mert az ondó lúgos állagú, a hüvely pedig savas kémhatással védekezik a fertőzések ellen. Ha sokat szeretkeztek egy nap (mondjuk ötször, vagy annál többször) és nem mosod ki, az gombához is vezethet.

2011. aug. 5. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!