Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen óvszer kellene rá?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen óvszer kellene rá?

Figyelt kérdés
Barátommal vettünk óvszert, a legnagyobbat amit találtunk a tescoba/rossmanba (azt hiszem 58 volt ráirva) de ez is csak a feléig ment le neki, hiába próbáltam/próbáltuk görgetni lefele, nem ment. Ennél nagyobb óvszert hol találok? Vagy valami másfajta márka ami rá menne? Ez lifestyle volt de nagyon kicsi, vagy ez ilyen kicsi fajta ill. melyik az ennél nagyobb? Mert alapból nem olyan nagy a farka, szóval nem tudom mi lehetett a gond.
2011. aug. 4. 23:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nejlonzacskó + befőttes gumi, oszt kész!
2011. aug. 4. 23:57
 2/11 anonim ***** válasza:
a legjobb szerintem a masculan..
2011. aug. 4. 23:57
 3/11 anonim ***** válasza:

58 miliméter az a gumi vastagsága azzal nem hiszem,hogy gond van.

Olyan nincs,hogy nem elég hosszú megnyúlik akármilyen hosszúra.

Akár 25 centisre is jó.

Most ezt nehezen tudom leírni de nálunk egyszer az volt a baj,hogy ahogy húztam le begyűrődött maga alá az óvszer azért nem ment lejjebb.

Tudom ezt most úgysem érted.

Az a lényeg,hogy két kézzel feszítsd szét a gumit úgy húzd le és ne feszüljön a kukijához közben.

Sajnálom nem tudom jobban elmagyarázni.

Próbálkozzatok,menni fog.

2011. aug. 5. 00:08
 4/11 A kérdező kommentje:

Nem, a felhelyezéssel nem volt gond, többször is próbáltuk, mert néha le tudtam görgetni az aljára, de egyből vissza is jött.

Miért az a masculan az tágabb?

2011. aug. 5. 00:16
 5/11 anonim ***** válasza:

Hát figyelj ha az a baj,hogy visszacsúszik akkor lehet inkább túl nagy az az óvszer.

Mert ha rendesen feszülne rajta akkor nam csúszna vissza,szerintem nektek inkább szűkebb kell.

2011. aug. 5. 00:57
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem úgy csúszik vissza, hanem amikor fekszik, és felrakom rá, nagy nehezen, nem is ülök bele, hanem végigcsavarom a végéig (a közepénél már elég rendesen feszül..) és ahogy elengeden visszapöndörödik...
2011. aug. 5. 01:03
 7/11 A kérdező kommentje:
meg mikor lecsavarom neki, látszik egy csik hogy elszoritja a farkát:S
2011. aug. 5. 01:03
 8/11 anonim ***** válasza:

Menj már a p.csába! Bármelyik óvszert felhúzom a fejemre! Nem hiszem hogy attól nagyobb farka lenne!

FAKE idióta kérdés!

2011. aug. 5. 02:09
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem fake ...
2011. aug. 5. 02:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Durex-ből van extra nagy, azt hiszem 65 mm az átmérője.
2011. aug. 5. 10:46
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!