Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Madridban, Berlinben vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Madridban, Berlinben vagy Londonban a legtoleránsabbak a melegekkel?

Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 22:57
1 2 3
 11/21 heloka ***** válasza:

Antwerpen/ Belgium

én itt találkoztam a legtöbbel.

Londonban annyira nem feltűnő a sokaságuk, Antwerpenben felvonulásokat, koncerteket, külön rendezvényeket szerveznek nekik

2011. aug. 6. 16:49
 12/21 anonim válasza:
LOL
2011. aug. 6. 17:44
 13/21 anonim ***** válasza:
heloka: Antwerpen egy 500ezres város, London pedig 10 milliós. Hidd el hogy ott több a meleg. Arról nem is beszélve hogy köze nem volt a kérdésnek Belgiumhoz.
2011. aug. 6. 17:47
 14/21 anonim ***** válasza:

Éltem Londonban egy darabig, nem tudom a többi milyen, de ott egyáltalán semmilyen formában nem közösítették ki vagy csúfolták a melegeket, pedig elég feltűnően jártak keltek mindenfelé.

:)

2011. aug. 6. 17:55
 15/21 anonim ***** válasza:
Budapest nem tartozik közéjük és nem is fog. Londonon viszont nem csodálkozok, elb@szott nép az az angol...
2011. aug. 6. 18:05
 16/21 anonim ***** válasza:

Egyértelműen Londonban. Ott simán veszik a meleg témát. A pasik helyesek, bár a szokások nekem nem jöttek be. Madridban is van pár jó klub, de ott picit érezhető a közéletben a homfóbia... Berlinben még nem voltam...

25F

2011. aug. 6. 18:27
 17/21 anonim ***** válasza:
Moszkva, b*zikám!
2011. aug. 6. 18:39
 18/21 vezerdinka ***** válasza:

London/UK

Jelentem, Hackney-ben dolgozom (bár hál' istennek nem ott lakom), 10.000.000 emberből legalább egy Mo.-i megyényi meleg. Rengeteg a meleg pár, akiknek gyerekük is van, sőt a nők legtöbbje barátnők helyett meleg pasikkal beszélget.. vagy megy akárhova. Egyébként a kv-zóba, ahol én dolgozom, rengeteg meleg jár (aki egy kicsit is ismeri Hackney-t, az tudja..), nekem személy szerint néha kevesebb bajom van velük, mint 1-2 hetero párral.

ennyi:)

22/L

2011. aug. 6. 19:36
 19/21 anonim ***** válasza:
Madrasban!
2011. aug. 6. 20:40
 20/21 anonim ***** válasza:
A pokolban.
2011. aug. 7. 00:20
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!