Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti mit csinálnátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti mit csinálnátok a helyemben? (Lent a részletek)

Figyelt kérdés
A legjobb barátommal vagy 15 éve barátok vagyunk. Van barátnője mindkettőnknek. Kamasz korunkban együtt jártunk mindenfele. A lényeg, hogy néha szoktunk masztizni. Nekem sajnos az átlagnál nagyobb (23cm) farkam van. A haverommal most is vertük együtt a héten. Aztán mondta h kérdez vmi kínosat, de ne nézzem hülyének. Aztán elmondta, hogy kíváncsi rá, hogy milyen lehet egy ekkorát fogni és verni és hogy megengedném-e. Nem meleg és nem is bisex. De mégis olyan fura. Azt mondtam neki, hogy átgondolom, de nem tudom mennyire lenne ettől más a kapcsolatunk, hisz vagy 15 éves ismerem. Minden kis titkomat, stb megbeszéltem vele, ahogy ő is velem. Falazott ha kellett egy csajnál, stb. Normális válaszokat várok!
2011. aug. 4. 22:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha téged nem zavar hagyjad. Kamasz korban pl tök simán megesik ez fiúkkal és ettől még semmi bajuk nem lesz.
2011. aug. 4. 22:52
 2/13 anonim ***** válasza:
23cm?:D Muszáj? Most komolyan.
2011. aug. 4. 22:54
 3/13 anonim ***** válasza:
Nemtudom hogy minden férfi b*zi e de én nem vertem ki a haverommal együtt meg nem fogtostam más 23cm-es gyíkját 16évesen
2011. aug. 4. 22:56
 4/13 A kérdező kommentje:
Látom, senki nem érti a lényeget. Csak a beszólás megy. MONDTAM H NEM VAGYUNK MELEGEK!
2011. aug. 4. 23:14
 5/13 anonim ***** válasza:
Dehogynem... Csak még nem meritek bevallani magatoknak.
2011. aug. 4. 23:15
 6/13 anonim ***** válasza:
Engedd neki, nem gáz. De ne verjétek nagydobra :)
2011. aug. 4. 23:19
 7/13 anonim ***** válasza:
én nem engednáém meg neki de ha kiderülne mindenki homonak tartana titeket... amúgy meg lehet h tényleg kíváncsi.. de szerintem inkább ne!!
2011. aug. 4. 23:25
 8/13 A kérdező kommentje:
Amúgy vki írta itt h huh 23cm. Ne gondoljátok, hogy jó h ekkora. Sok lány nem bírja. Több barátnőm is volt, aki nem bírta h ennyire nagy. Meg strandon is vagy bárhol kellemetlen ha áll, stb. Ezt csak azoknak üzenem akik nagyról álmodoznak. Nem szeretik a csajok, mégha mondják is. Csak a ducik, de ducikkal meg nem dugok.
2011. aug. 4. 23:36
 9/13 anonim ***** válasza:
Ne is, azok olyan nőiesek a nagy melleikkel, meg a kerek fenekükkel ^^
2011. aug. 4. 23:38
 10/13 anonim ***** válasza:

Én a helyedben engedném neki. De csakis a te helyedben. Ha azt mondtad neki hogy átgondolod, a "nem" válasz helyett, akkor nincs annyira ellenedre a dolog. Lehet itt skatulyázni, hogy homo, biszex, hetero, hidasgyík, estébé, de végülis te tudod, mi esik neked jól, mi nem. Mit vártál itt, ettől a kérdéstől. Arról volt szó, hogy átgondolod, nem arról, hogy megkérdezel másokat, aztán kiválasztod vadidegenek válaszai közül a neked tetszőt, és a mögé "bújsz" jaj nemvagyokbuzíííí, hanem mondták, hogy hagyjam! Vagy nem mered megmondani, hogy ne fogd meg, és akkor majd hivatkozol egy ehhez illő válaszra? Komolyan nem értelek. Ha nincs ellenedre, akkor fogasd meg vele, ha ellenedre van, akkor meg ne. Masztizni tudtok együtt, kommunikálni meg nem tudtok? Ja apropó, masztizni a csajok szoktak, a férfiak onanizálni, de ebbe már igazán nem mennék bele... Tudod mi a legmegdöbbentőbb a történetedben? Hogy 15 éve a barátod, mégsem tudsz neki egyenes válaszokat adni.

39/L

2011. aug. 5. 01:50
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!