Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megjátszani az orgazmust, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megjátszani az orgazmust, ha nincs is?

Figyelt kérdés
Na nem azért kérdem, hogy tanácsot kérjek, mert nem szoktam eljátszani ezt az érzést, mert nekem valóban szokott lenni a párommal. Azoktól a lányoktól kérdem, akik tiszta hülyét csinálnak a pàrjukból, mert elhitetik velük, hogy hú, milyen jó velük, közben majdnem vagy minden alkalommal színészkednek. Akkor nem érzed magad szemétnek a sráccal szemben? A párom azt mondja, hogy ő egyből kiszúrta az exeknél a kamuzást, mert azért csak lüktet a nő is a kéj közben.. Fiúk is írhatnak, ti mit gondoltok erről?
2011. aug. 4. 22:44
 1/8 anonim ***** válasza:
hát a volt páromnak sajnos 1x sem ment:/ és ő ezt tudta! kidobott! állítása szerint neem tudta elviselni a bűntudatot h neki jó nekem pedig nem:/:(
2011. aug. 4. 22:50
 2/8 stikkes ***** válasza:
Én még nem botlottam színésznőbe. 32F
2011. aug. 4. 22:51
 3/8 anonim ***** válasza:
az jó jel ha nem jött válasz.. :)
2011. aug. 4. 22:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Hehe. XD

A mai nő megjátsza az orgazmust, a mai pasi meg megjátsza, hogy ez érdekli...

2011. aug. 4. 22:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem ha nem játszod meg néha hogy a faszomba jutott eszedbe a kérdés .psze mindig van orgazmusod mi????
2011. aug. 4. 23:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem még nem volt hüvelyi orgazmusom,de eljátszottam elég sokszor...És nem azért,hogy becsapjam,hanem azért,hogy ne legyen az,hogy bénának érzi magát...
2011. aug. 4. 23:45
 7/8 anonim ***** válasza:

utolsó: miért kellene megjátszani? ha Nem volt akkor ennyi, kész.

Állítólag sok nő megjátssza, de ezt annyira szégyenlik, hogy nem merik felemlíteni sem itt. Nem értem mire jó.

Mert a nőnek is kellemetlen, frusztráló.

A pasik meg azt hiszik hogy húúú de jók. Aztán egy frászt.

Később csodálkozik a pasi, hogy a csajnak mindig fáj a feje...ezek a fránya frontok...hol hideg hol meleg:P

2011. aug. 4. 23:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Én nem játszom meg, de nem is szoktam felhozni, h nincs. Volt olyan barom, aki azt hitte, h én elmegyek, de nálam ez csak ennyi... Meg olyan is, akinek örömet akartam szerezni azzal, h néha rászorítottam, és neki meggyőződése volt, h az attól van h éppen elmentem, és ő milyen kurvära pró. Aztán amikor megtudta, h mi a helyzet, még én voltam a szemét dög, mert miért nem mondtam külön, h az nem is úgy van...

Mostani barátom szerencsére tisztában van a dolgokkal, odafigyel rám, és jó úton halad... :)

19/N

2011. aug. 6. 19:48

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!