Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy ez lehetséges?
40 év, 20 év egy taxitársaságnál. 20 év folyamatos jövés menés a Budapesti utcákon. Hol a nyóckerben holpedig Budán. Végülis nekem mindegy. Minden éjszaka ugyanazt csinálom. Embereket szállítok ide-oda, és azon tűnődőm ki is vagyok én.
17 éves koromban apám elhagyta a családot, amit persze
anyám nem tudott feldolgozni és súlyos depresszió lett rajta urrá. Gyakran fenyegetett öngyilkossággal, vagy épp azzal, hogy mindketőnkkel végez. Roppant nehezemre esett elviselni folyamatos hangulatváltozásait
és érzelemkitöréseit melyek teljesen beárnyékolták a napot.
Kissebségi komplexusa rögeszmévé vált amely igen komoly hatást gyakorolt rám is. Iskolába rég nem jártam már, nem is volt rá szükség, nem is érdekelt
ezért inkább beálltam Taxizni. Jól hozott a konyhára és a pénzből amit kerestem végre bérelhettem magamnak egy lakást.
Pánikbetegségem -mely anyám mellett élesedett ki- egyre súlyosabbá vált. Képtelen voltam végigmenni az utcán, ha nők jöttek szembe szívverésem meggyorsult, verejtékezni kezdtem és levegőért kapkodtam.
Néha a Taxiban is elfőrdult. Beszállt valaki a kocsiba, én meg teljesen leblokkoltam. Nem is nagyon állt szándékomban végülis beszélgetni az emberekkel. Sőt, ha igazán őszinte lehetek magamhozn akkor elmondhatom, hogy ezt az egészet úgy gondoltam, hogy én majd vezetem a taxit, az utas meg a hátsóülésen r jszol
, vagy ujjazza a p in* ját nekem mindegy.
Valamiért viszont az emberek képtelenek voltak b efogni a szájukat és folyamatosan csak locsogtak nekem politikáról, saját meggyötört életükről meg mindenféle sz* r ról. Vagy a szomszédot szídták, vagy egy politikust, vagy egy dezodort ami nem vált be.
Félreértés ne essék, én magam sosem tartottam magam sokra. Végülis mit ér egy 40 éves szűz, aki az éjszakákat két évtizede folyamatosan a volán mögött tölti, életében nem csókolt még nőt , de még az igaz szeretet sem tapasztalhatta. Mit érhet egy ilyen ember? Sokat töprengtem ezen, mígnem megvilágosodtam: Proféta vagyok.
Ez lehet a magyarázat arra, hogy felfogom és érzékelem ezt a sok szennyet amit ez a város és lakói képviselnek. Ehez prófétának kell lennem. Csak is így lehet értelme.
A mások számára őrjíően unalmas és monoton éjszakákat kedveltem. Tudjátok: amikor nem történik semmi.. Aztán egszer valami megtörte idilli életem...
Szőke angyal
..ő volt az akit első pillanattól kezdve imádtam. Gyönyörű, tökéletes nő. Valójában alig beszélgettünk, de úgy éreztem összetartozunk. Hogy valami van közöttünk. Valami láthatatlan. Akkor este is őt fuvarozom. Azt hiszem valami táncestre akar menni, elhatározom, hogy felkérem egy táncra -végülis egy szabadnap nekem is kijár-, a bolt elött veszem fel ahol mindig is szoktam, a barátnőjével van Katival. Kati előre ül mellém, ő hátra.
Elnémoluk, talán kicsit túlzottan is zavarban vagyok, próbálnám oldani a feszültséget, de az égvilágon semmi sem jut eszembe -végig csak azon a lányáon agyalok aki megölte magát és a barátját 17 évesen-, mire mondhatnék valamit arra eszmélek, hogy ők már réges régen beszélgetnek. Ha jól veszem ki valami Tomiról van szó aki eszméletlen jóképű és nagyon tetszik neki, ő végig a ruhájávan van elfoglalva, hogy mennyire fog tetszeni benne Tomnak. Úgy veszem ki egy kicsit nedves alul.
Kati minden egyes szavára bológat. Félreállok a kocsival, majd előveszem a segédem -hiszen minden prófétának kell lennie valamiféle segédnek, mely esetünkben egy revolver- és szétloccsantom Kati agyvelejét, lezárom a hátsó ajtót, Betti sikongat, sír a történteken, félreállok a kocsitól és beleresztek egy golyót az üzemanyagtartályba. Az autó robban, az ő testét pedig elemésztik a lángok.
Az évek folyamán már megtanultam hogyan kell kezelni az ilyesféle helyzeeket: egy cigi. Rágyújtok és végignézem ahogy porrá égnek. Megnyugtat a látvány. Nem vagyok ideges. Már legalább vagy ezerszer csináltam ilyesmit. Az autót belevontatom a folyóba. Az ügy eltusolva. Senki sem tud meg semmit. Megkönnyebülök.
Ezután Kriszhez veze az utam. Ő az az ember akiben mindig megbízok. Ő a kalóz a szárazföldön, a barátom. Mindig egy lepukkant Pesti bárban bizsergeti a su nákat. Amikor belépek a bárpultnál ül, cigi lóg a szájából, és Whisky van a poharában. Áh! Csak hogy megjöttél -szólít magához- ideje lenne már k*r nod ezekkel a csajokkal nem? Alig tudok hangot kiejteni a számon..az ilyen témáktól én mindig..megborzongok..szerintem nem tartozik ez másokra..és..de végül csak sikerül, valami olyasmit nyögdécselek, hogy áh nem hiszem, hogy ők akarnának velem. Mire a válasz -a megszokott laza hangsúlyban- eféleképp érkezik: ha én azt mondom, hogy le akarják szopni a p/ csöd, akkor ők le akarják szopni a p* csöd. Poharat nyújt felém, belekortyolok. Néhány másodperc alatt homájossá válik minden, azután őt látom. Barna hajú, ismerős bájos arcú lány jön, három másikkal a háta mögött
átkarolnak. Mi is a neve? gondolkodom, de semmi sem jut abba a nagy fejembe. Mi is lehet a neve? Klári?A barnahajú Klári? A megmentőm? Elájulok....
A fuvar
..Úgy egy hónappal korábban esett meg, hogy egy igazán érdekes csávót sikerült fognom az esőben. Elég idétlen feje volt, és folyton folyvást idétlenségekről beszélt, állítólag moderátor valami oldalon.Mindegy... Nem érdekelnek ezek a dolgok. Még egy entert se ütöttem le soha, mindegy mert a lényeg a lényeg, hogy egy totál ártalmatlan figura volt. Mondhatni egy lúzer.
Beszélgettünk kicsit arról mennyit keresek én mennyit ő, szokásos nyögvenyelős baromságok. Mikor megérkeztünk a kijelölt helyre kiszállt, megköszönte a fuvart majd fegyvert tolt a képembe. Ami azért érdekes mert ebben az esetben én a fizetést várom, nem pedig azt, hogy valami utolsó suttyó fegyvert fogjon rám. Ennyire nem telik a szuper állásdoból? kis k/csg. Mondom magamba. Rámparancsol, hogy szálljak ki. Megteszem. Ekkor még három másik far ok
dugja ki a fejét a kocsik mögül, bézbózütőkkel jönnek felém. Négyen egy ellen f /rok? Nem kicsit túlzás ez? Mondom ugyancsak magamba, és éppen folytatnám belső monológomat amikor a frok rámkiabál és fejenvág a rohadt pisztolyával. Rámülten kapkod és siet, me azt ordibálja hol a pénze -fogalmam sincs miről beszél- a fegyverrel a fejemre céloz, ravaszon az ujja.
Rákészülök, hogy lő. Ekkor egy gyors árnyék szalad át az aszfalton, szegény moderátorunk feje a földre hullik, a másik hármat is olyan könnyen intézi el pengeéles karmaival mint ahogy egy aberrált kölyök képes agyontaposni egy csigát. Egy mozzanat és ami élő volt nem élő tovább. A penge a torkomnak szegül, barna haj hullik az arcomra. EGy csodálatos arcú lány barna haja.
Felsegít és azt mondja vigyem el egy partyra.
Beleegyezem. A tetemeket úgy hagyjuk ott az út szélén ahogy azt kell, s néhány percen belül már csak emlék mindaz ami történt. A party helyre érünk, a lány kiszáll, majd magával invitál. A disco ahová vitt dübörög az olcsó zenéktől, nők riszálják a segg*ket, mindent átitat az érett p*nciszag. Az ivarérett és gyönyörűséges lányok kéjjel nyulkálnak a bugyikáikban, hogy felhívják magukra a figyelmet.
Egy érett férfi frka ilyenkor úgy tör az ég felé, hogy már-már szétrobban a vértől. A pulthoz megyek, kérek valami enyhe italt,valami édes löttyöt amit mások nem tartanak italnak. Én magam viszont nem szetretem igazán az alkoholt. Szerintem káros a egésszégre.
Ott üldögélek, nézem magam elött a nőket és a frkam továbbra is úgy törekszik előre, mintha próbálna a testemről leváállni, hogy megszabaduljon ettől a förmedvénytől és végre azt tehesse ami a dolga. Akkor látom meg őt. Azt a szőke lányt, gyönyörű kék szeme világít a mocsokban. Azonnal beleszeretek. Már épp elhatározásra jutnék amikor Klári jön és rátenyerel a péniszemre. Azt mondja vegyem le róla a szemem. Ő más. Ő a megváltójuk. Az én dolgom pedig az lesz, hogy fuvarozzam, veszélyes helyekre.
Nem húzom az időt és elfogadom az ajánlatot. A pénzre rá se kérdezek, nem is érdekel. A lényeg, hogy vele lehessek.
Fogantatás
..Végre magamhoz térek, a szemeimet alig bírom kinyitni annyira összeragadtak a könnytől. Próbálok mozogni, de képtelen vagyok. A végtagjaimat odaszögelték az ágyhoz. Csupa vér minden. Homályos alakokat látok magam elött, azt hiszem Klári az, és másik három nő. Vitatkoznak, majd egy éles csapást érzek. Belevágnak a hasamba, és Klári vaginájából csápokat engednek belém.
Érzem ahogy valamit belémpumpálnak. Hetekig, hónapokig vagyok az ágyhozszögelve, érzem ahogy egy magzat mozog a testemben. Belémpetéztek. Hosszú idő telik el, nem tudom pontosan, hogy mennyi, de biztos, hogy legalább fél év. A testem addigra összeszottyadt, a hasam olyan mint egy pattanás, feldagadt és beérett a közepe. Kinyomásra vár. Klári megjelenik, majd azt kérdezi ismerem e. Nem felelek. Azt kérdezi miért öltem meg a hugát. Miféle hugát? Lassan rájövök, hogy a szőke angyalra célzott, ő volt a huga.
Ekkor ráül a péniszemre, amely teljesen bele hatol szűk vaginájába
elkezdi pumpálni a testem, mintha kiszívná belőlem amit belémrakott. Hatalmasakat élvez, ahogyan én is. Sosem kef*ltem még, de már tudom mit hagytam ki. A hasam tetejéből elkezd kifröcskölni valami genny, ahogy egyre nagyobbakat élvez egyre inkább kitülemkedik ez a valmai, míg végül hatalmasat fröcsköl.
Felsír. Az a lény felsír. Klári kiemeli belőlem a kis testét, gyönyörű szép. Közben érzem ahogy lassan elmegy belőlem az erő. Érzékelésem tompul, de mielött behúznák a függönyt és minden elsötétülne még hallom amit mondd: nevezzük Bettinek.
Végül már csak arra gondolok: Elképzelhető, hogy ez lehetséges?
Beteeeg a fejed, nem kicsit, nagyon!
De amugy jó a történet, csak nem ide illik..
"ekkor még három másik far ok dugja ki a fejét a kocsik mögül, bézbózütőkkel jönnek felém."
BÉZBÓZÜTŐKKEL. :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!