Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nagyítanak a férfiak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nagyítanak a férfiak a méretüket illetően, mikor utána úgy is beégnek?

Figyelt kérdés

Egyik barátnőmet fűzte egy ideig egy srác, h neki 19cm..egy idő után beadta a derekát, és hát a 19cm-nek gyakorlatilag a fele hiányzott...én is jártam már így pasival, és még biztosan sokan mások...

Miért csinálják ezt, utána ha szexre kerül a sor, keményen beégnek, ezt nem lehet ott titkolni...über gáz....

2011. aug. 4. 21:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mert a lányok ezt követelik meg tőlük. Lehet, hogy volt egy rossz élménye, leszólták a méretét, és inkább kamuzik. Nemrég vitatkoztam itt egy nővel, aki váltig állította, hogy mi, "kisfaxúak", azért próbálunk jobb munkahelyet találni, tanulni, sportolni, stb, hogy elérjünk arra a magas, "felsőbbrendű" szintre, ahol a 18+ csávók uralkodnak, merthogy ők mindenben sikeresek, mint az átlag... Tehát szerinte a jobb élet teremtését nem magunkért csináljuk, hanem mert féltékenyek vagyunk, és sportolni is csak azért sportolunk, mert ez egy pótcselekvés, és így akarunk kitűnni a tömegből; de azt a szintet, ami a nagyf*szúaknak van, úgyse érjük el.

NOs, az átlag ugye 13-17 cm. Az Isten/evolúció úgy teremtette a nőt és a férfit, hogy összepasszoljanak. Ebből következik hogy a nők vaginája is 12-16 cm kell hogy legyen. Mivel nem vagyunk egyformák, ezért van, aki a nagyobbat igényli, van aki a kisebbet.

Nekem 15 cm, és 5 éves kapcsolatom van. Sosem volt még rá panasz, és soha nem is akarnék a nagyfarkúakhoz tartozni. Nekik csak a felszínes, buta libák jutnak.

2011. aug. 4. 23:16
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!