Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van még rajtam kívül olyan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még rajtam kívül olyan, akit ez érdekel?

Figyelt kérdés
Hol találok olyan normális erotikus chat oldalt,ahol értelmesen el lehet beszélgetni,erotikus történeteket mesélgetni egymásnak???Nem cam sexre gondolok
2011. aug. 4. 20:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Ilyen nincs, mert ha indítanak egye chatet erotikus témában akkor kapásból elárasztják a perverzek meg a búzák. Aztán lőttek az egésznek.

Inkább keress olyanokat akik normálisak, és privátban tudtok dumálni.

2011. aug. 4. 20:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Az én megfigyeléseim is hasonlóak,a gond már csak az h hol találok ilyeneket???
2011. aug. 4. 21:07
 3/4 anonim ***** válasza:

A kifejezetten társkeresős chatek szerintem normálisabbak. Ott aki ismerkedni akar, az azért igyekszik nem leégetni magát (persze sokszor azért így is sikerül :D ), de sokan vannak, akik nem is társkeresés céljából regisztrálnak, hanem a társaság, a beszélgetés miatt. Bár általában azért nem szokott annyi ember fent lenni egyszerre chaten.

Ott van az eropolis, az smpixie (ha ez érdekel, egyébként szerintem a "perverzek" sokszor értelmesebbek, toleránsabbak) vagy a love.hu, szexneked, bár itt nem vagyok benne biztos, hogy van chat.

2011. aug. 4. 21:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm,megnézem majd ezeket! a love-ot nem igazán kedvelem!!!
2011. aug. 4. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!