Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kívánom a szexet, ez normális?
Figyelt kérdés
Volt egy hosszabb kapcsolatom, utánna meg így kavargattam egy félévig úgymondd "kiéltem magam". Viszont azóta s kívánom a szexet, szeretem felhúzni a partnerem érezni hogy akar engem de amint ráérnénk a khmm tárgyra elmegy a kedvem és egyáltalán nem élvezem ha történik valami... A barátnőim szerint ez nem normális,szerintetek?2011. aug. 4. 20:16
2/6 anonim válasza:
De miért megy el a kedved? :/ Ezt nem értem...ne haragudj!
3/6 anonim válasza:
nekem is volt 1hét mikor nem kiváántam semennyire se még fel se ált de átment rajtam kb 1hét alatt. de ha nagyon zavar és el multál már 18min de inkább 20 akkor vegyél egy TESTOPUMPOT ez természetes tesztoszteron szint növelö és és feltja aszexuális vagyát elég rendesen ( ne gondolj semmmi koxra meg hasonlokra ez 100%-ban meg bizható termék testépitök is használják a gyorsabb növés hez )
4/6 A kérdező kommentje:
18/L vagyok, és egy ideje ez van... nemrég lefeküdtem egy barátommal/haver és az nagyon jo volt 2 éve ez volt az 1. amit élveztem... de mással nemment azóta se
2011. aug. 5. 18:19
5/6 OwnedDM válasza:
Justin Bieber Superiol-színdróma
6/6 karimmalpózolok válasza:
Húzz egy papírszatyrot a partnered fejére és mindjárt jobban fogod élvezni
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!