Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most akkor még szűz vagyok ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor még szűz vagyok ha nem vérzett?

Figyelt kérdés
A barátommal először szerettünk volna szeretkezni, vagyis hát elkezdtük csak mikor a behatolásra került a sor már a legelején fájt és mondta hogy mindig 1 picit tolja beljebb. De szerintem még szűz vagyok mert nem volt szűzhártya lelökődésem és nem is vérzett. Akkor még szűz vagyok ugye?
2011. aug. 4. 20:16
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
tök mind1, ha volt benned f.sz akkor nem vagy már szűz
2011. aug. 4. 20:18
 2/7 Moszuke ***** válasza:
hát nézz bele a lukadba azt kész.. számít ez amúgy? az csak 1 kis szövet..
2011. aug. 4. 20:18
 3/7 Draug ***** válasza:
Ha lefeküdtél a sráccal, akkor már nem vagy szűz :)
2011. aug. 4. 20:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Héjj. haggyátokmáár:D Azaz igazság hogy van akinek nem vérzik.. de amugy tényleg nézd meg és megtudod:)
2011. aug. 4. 20:23
 5/7 anonim ***** válasza:
A szüzesség nem biológia óra. Ahogy nézem már túl vagy az első aktuson, szóval nem.
2011. aug. 4. 20:32
 6/7 anonim ***** válasza:
nem vagy szűz. terhes vagy.
2011. aug. 4. 21:00
 7/7 anonim ***** válasza:

No igen.

Aki ennyire nem tudja, annál a védekezés is ki szokott merülni a térdek közé szorított kalmopyrynben.

Szóval: nem vagy szűz.

De ha nem védekeztetek, akkor lehet, hogy egyúttal már terhes is vagy (elég kicsi az esélye, ha babát szeretnél, azért még ne nagyon reménykedj).

2011. aug. 4. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!