Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan fiú aki nem masztizi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan fiú aki nem masztizik? Ti hány évesen kezdtétek?

Figyelt kérdés

Szerintetek a 15-16 éves fiúk masztiznak? mindegyik?még a félénkebbek is?

bocs, izgat a téma. hormonok hatása. :DDDDD

2011. aug. 4. 20:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
50%
homok
2011. aug. 4. 20:02
 2/13 anonim ***** válasza:
45%
am meg a fiúk nem masztiznak, hanem a fasz*kat verik
2011. aug. 4. 20:02
 3/13 anonim ***** válasza:
van. én 20 vagyok,és nemszoktam. 15-16 évesen meg egyáltalán nem is érdekelt még a dolog
2011. aug. 4. 20:04
 4/13 anonim ***** válasza:
52%

Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2011. aug. 4. 20:05
 5/13 bea90 ***** válasza:

En szoktam

L/14

2011. aug. 4. 20:06
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Minden egészséges fiú kiveri a farkát már egészen 11-12 éves korától kezdve. Bizony a félénkebb fiúk is ugyanúgy, ha nem jobban rázzák a gyíkot. Ez a természet rendje, nem kéne úgy szégyellni, de mégis ezt teszi a csupasz majom.

Pedig ez egyszerű fajfenntartó ösztönből jön. Aki nem b.szik, az kipusztul. Így legyen büszke minden férfitársam, aki már 11-12 éves kora óta aktívan húzigálja a bőrt a makkján, le-fel, előre-hátra, gyorsan-lassan, ki-ki hogyan, de csinálja és ez a lényeg, hogy ott az ösztön a fajfenntartásra és a nőstények felkutatására majd jól megb.szására. Igen-igen, ez így van rendjén, nem kell fúújjozganti meg betegnek nevezni!

2011. aug. 4. 20:10
 7/13 anonim ***** válasza:
59%
Valóban a falloszt verik a srácok. Ha van kedved az én hormonjaimat lecsapolni írj :D
2011. aug. 4. 20:11
 8/13 anonim válasza:
100%

Szerintem nem csak fiú, de lány sincs olyan aki 18 éves koráig 1x sem próbálta volna...én 13 évesen kezdtem el amikor bekerültem egy fiú koliba...ott minden este ment a rejszverseny, és égő volt ha nem csináltad....bele vittek a rosszba

Üdv. egy el/megrontott férfi :(

2011. aug. 4. 20:12
 9/13 bea90 ***** válasza:
A lányok is csinaljak
2011. aug. 4. 20:16
 10/13 bea90 ***** válasza:
Azt meg fokent elvezem mikor a pasik azt mondjak verjuk ki nekik :)
2011. aug. 4. 20:20
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!