Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fiú aki nem masztizik? Ti hány évesen kezdtétek?
Szerintetek a 15-16 éves fiúk masztiznak? mindegyik?még a félénkebbek is?
bocs, izgat a téma. hormonok hatása. :DDDDD

Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden egészséges fiú kiveri a farkát már egészen 11-12 éves korától kezdve. Bizony a félénkebb fiúk is ugyanúgy, ha nem jobban rázzák a gyíkot. Ez a természet rendje, nem kéne úgy szégyellni, de mégis ezt teszi a csupasz majom.
Pedig ez egyszerű fajfenntartó ösztönből jön. Aki nem b.szik, az kipusztul. Így legyen büszke minden férfitársam, aki már 11-12 éves kora óta aktívan húzigálja a bőrt a makkján, le-fel, előre-hátra, gyorsan-lassan, ki-ki hogyan, de csinálja és ez a lényeg, hogy ott az ösztön a fajfenntartásra és a nőstények felkutatására majd jól megb.szására. Igen-igen, ez így van rendjén, nem kell fúújjozganti meg betegnek nevezni!

Szerintem nem csak fiú, de lány sincs olyan aki 18 éves koráig 1x sem próbálta volna...én 13 évesen kezdtem el amikor bekerültem egy fiú koliba...ott minden este ment a rejszverseny, és égő volt ha nem csináltad....bele vittek a rosszba
Üdv. egy el/megrontott férfi :(

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!